OVO JE Ibrima, majku Seke Aleksić: Sličnost između njih je NEVJEROVATNA! (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Majka Seke Aleksić se veoma rijetko pojavljuje u javnosti, a pjevačica je sada riješila da objavi njihov zajednički selfi…

ZVORNIK: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijsti, ponedeljak, 16: 12, 21: 25… OVO JE Ibrima, majku Seke Aleksić: Sličnost između njih je NEVJEROVATNA! (foto)

BIO JE OVO ZAJEDNIČKI SELFI: ILI ZAŠTO NIKADA JE NE POKAZUJE NE BAR U JAVNOSTI, ALI JE SADA SEKA NAPRAVILA IZUZETAK:

Upoznajte Ibrimu, majku Seke Aleksić – mnogi tvrde da je sličnost između njih NEVJEROVATNA…

IZNIMNO Popularna pjevačica Seka Aleksić uživa u poslednjim nedeljama svoje druge trudnoće, a vrijeme, po svemu sudeći, najviše voli da provodi u društvu svojih najbližih članova porodice.

Folk zvijezda Seka Aleksić nikada nije krila da je veoma vezana za svoju majku Ibrimu i da bi za nju sve učinila. Koliko voli majku Seka je pokazala gestom za njen rođendan.

Seka je tako iskoristila priliku i tokom šetnje sa svojom majkom Ibrimom napravila je zajednički selfi koji je potom podelila sa brojnim fanovima putem društvenih mreža.

Čitaj još:   Plaćeni ubica iz SRBIJE Čaba Der priznao likvidacije, ali KRIJE KO IH JE NARUČIVAO ... (foto)

– Mama – kratko je napisala Seka ispod objavljene fotografije i dodala emotikon srca, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu.

Prelijepa majka! Najveća ljubav! Mama ti je ijžena, a ti mnogo ličiš na nju – samo su neki od brojnih komentara koji su se našli ispod fotografije...

“Majčice moja…nisi mi nikada rekla kako trebam da živim već si mi to pokazala. Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Volim te anđele moj!” – napisala se Seka.

Pjevačica je jednom prilikom istakla da se ne stidi svog porijekla, a posebno ne svoje majke.

– Ne zovem Zuhra, nego Svetlana svima koji me prozivaju poručujem da su jadni, bijedni i da mi ih je iskreno žao. Ne bih se spuštala na vas nivo i vadila rodni list jer je …i ovo obraćanje dovoljno! Uostalom, u Zvorniku sam rođena i koga zanima moj rodni list je tamo! Nikada se nisam stidjela moje majke koja je muslimanskog porijekla i zove se Ibrima i oca koji je srpskog porijekla i zove se Milorad.

izvor agencije

Čitaj još:   Paradoksi modernog vremena: U doba korone virusa pune apoteke i kafići ... (foto)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *