ŠOK: ČETVRTO DIJETE NA PUTU, ZILHA TRUDNA: Na ljekovima zbog EDA i Dragane

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, postaće četvrti put otac iako tu informaciju još nije saznao. On je ušao u rijaliti „Zadruga“ zbog ljubavnice Dragane iako je i dalje u braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, kojom se oženio prije deset godina i s kojom ima troje djece i očekuje četvrto.

Zilha je prošle nedelje otkrila da je u blagoslovenom stanju, ali ni sama ne zna šta da radi pošto Edo planira da se razvede od nje i započne zajednički život sa Draganom.

“Zilha se mnogo nervirala oko svega što se dešava sa Edom i Draganom, pa je mislila da joj zbog prevelikog stresa kasni ciklus. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, ona je odlučila da uradi test na trudnoću, pošto zna da je pred Edov ulazak u rijaliti bila intimna s njim. Nije se nadala da će se bilo šta desiti, pogotovo zato što nisu planirali više djece. Kada je videla da je test pozitivan, odmah se požalila bliskoj prijateljici pošto od šoka nije znala šta da radi. Zilha je rekla: “Vidi ti Edisa šta mi radi, ja planiram i četvrto dijete da mu rodim, a on planira razvod. Ne znam kako mi je plod u utrobi živ od silnog stresa. Bojim se da ću prokrvariti i izgubiti bebu zbog svega što mi on i ta kurvetina priređuju u rijalitiju“, kaže izvor blizak porodici Fetić i dodaje da je Zilha na još većim mukama od trenutka kadaje saznala daje trudna.

Čitaj još:   Vranješ, sad se malo zaigrao : Unajmio obezbjeđenje za ženu i kćerku... (foto)

“Edis ju je osramotio, a ona je dobra supruga i požrtvovana majka. Ona mu je rodila troje divne djece, četvrto je na putu, a on je zbog neke kurve sramoti. Njoj je strašno loše i mnogo se plaši da li će izgurati ovu trudnoću pošto se svakodnevno sjekira i nervira zbog Edisa i Dragane. Ima veliki strah da se nešto ne desi sa djetetom jer svakodnevno pije lekove za smirenje kada vidi kako se Dragana mota oko njenog muža i kako joj razara porodicu”, priča izvor.

“Mi, koji smo bliski sa Zilhom, preporučili smo joj da zbog svega treba da popriča sa psihijatrom kako bi sačuvala trudnoću i manje se nervirala. Takođe, smatramo da Edis treba da sazna da mu je žena trudna i da će mu podariti četvrto dijete, pa da prestane više da se zavlači sa prostitutkama”.

Čitaj još:   EDO SE KAJE ZBOG SVEGA? ''IMAO SAM SAVRŠEN BRAK, ŽENU KOJA ME VOLJELA! PRODALA SI ME! HTJELA SI STAN...'' (video)

Podsjetimo, Edis, poznatiji kao gospodin Torta, i Dragana započeli vezu prije godinu i po dana bez obzira na to što su oboje u braku. Mitrovljeva je potom podnijela zahtjev za razvod od supruga Siniše, s kojim ima sina Jovana, dok je Edo još u braku sa Zilhom.

izvor: alo.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši