TAHIRI: “Ako Srbija ne prizna Kosovo, imaćemo rat”- VULIN: “Luda baba…”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu s Beogradom Edita Tahiri izjavila da će se dogoditi rat ukoliko Srbija ne prizna nezavisnost Kosova.

Ona je to izjavila na skupu “Put ka konačnom sporazumu Kosova i Srbije” u Prištini, i dodala da “Kosovo i Srbija nisu dvije Njemačke”, prenosi prištinski Lajmi.

Prema njenim riječima, dijalog Beogarad i Prištine nije prekinut zbog uvođenja taksi na robu iz centralne Srbije, već zato što je “Kosovo bilo u opasnosti”.

Ubrzo se oglasio i Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin koji je oštro reagovao na izjavu bivše šefice pregovaračkog tima Prištine Edite Tahiri da će se “dogoditi rat ukoliko Srbija ne prizna Kosovo”, prenose “Nezavisne novine”.

Čitaj još:   DETALJI UBISTVA muškarca, žene i dvije ćerke, jedna je bila trudnica...

On je ponovio stav da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova. “Nema Tahirijeva svoju decu, zato ih tako lako baca u rat. I kada je bila na zvaničnoj funkciji nije bila pri sebi, a sada, kada je niko ni za šta ne pita, sasvim je poludela. Luda baba”, rekao je Vulin i dodao:

“A za sve koji koriste ludu babu da govori ono što oni neće glasno da kažu, a želeli bi da se desi, da ponovim, nema nezavisnog Kosova i tačka.” Drugačija se reakcija od njega i nije mogla očekivati.

izvor. SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *