IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME OKREĆE NA JUGO, A ONDA POTOP: Kad i koliko padati narednih dana…

Danas u Regionu ali i u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijsti, četvrtak, 19: 12, 05: 52… VRIJEME OKREĆE NA JUGO, A ONDA POTOP: Kad i koliko padati narednih dana…

U večernjim satima kiša u Hercegovini i jugozapadu Bosne, rijeđe u centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 12°C, a dnevna temperatura do 18°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša većinom na području Hercegovine i jugozapada Bosne, rijeđe u centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka oko 5°C, a najviša dnevna oko 12°C

Čitaj još:   VRHOVI PLANINA OBIJELILI : Poznato kakvo se vrijeme očekuje narednih sedam dana... (foto i video)

Prvo će u petak biti pretežno oblačno vrijeme na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. U jutarnjim satima jača kiša u Hercegovini, slabija u centralnim i jugozapadnim područjima Bosne. Tokom dana lokalno slaba kiša u Hercegovini. Tokom noći na subotu dalje jačanje juga. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 14°C, a dnevna između 11 i 17°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. Obilne padavine u Hercegovini. Prijepodne jako jugo s olujnim udarima. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13°C, a dnevna između 10 i 16°C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom. Glavnina padavina u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 12°C, a dnevna između 6 i 15°C…

http://ibalkan.net

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši