IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJETI VELJKU RAŽNATOVIĆU BRUTALNIM BATINAMA!

Sedam dana ostalo je do bokserskog meca u “Petko's Fight Night”, a atmosfera pred meč 28. decembar u Banjaluci već je na stepenu usijanja. Naime, Veljko Ražnatović (23) u ring koji će biti montiran u vjerovatno krcatom Boriku udariće na Mađara Andrasa Čomora (31), koji iz rodne Budimpešte već prijeti neporaženom srpskom kruzerašu koji je u svojih sedam mečeva zabilježio isto toliko pobjeda, od čega četiri nokautom!

– Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga- poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobJeđivao upravo nokautom. Četiri pobJede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerİJešena ishoda.

Inače, Čomor je zamjenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povrijedio dvije nedelje pred borbu u Banjaluci.

Čitaj još:   BOKSER POMRAČENOG UMA: Sin ratnog zločinca Arkana Izvrijeđao glumıcu Milenu zbog podrške za “Quo Vadis, Aida?”

Međutim, prijetnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

– Vidjećemo – kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

– Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspio da u Banja Luci sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Njemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja…

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši