IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ceca, izbačena iz ZADRUGE: Vrištala i plakala u studiju…

DO SKORA JE IGRALA VRHUNSKI RUKOMET: Ceca je napustila imanje u Šimanovcima budući da je osvojila manji procenat glasova publike…

BEOGRAD: Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, 23.12.2019, 13:40… Ceca, izbačena iz ZADRUGE: Vrištala i plakala u studiju…

Dvije učesnice sinoć su bile nominovane za izbacivanje iz “Zadruge 3” – Milica Kemez i Ceca Kitić.  Ceca je napustila imanje u Šimanovcima budući da je osvojila manji procenat glasova publike.

Ceca i Milica odigrale su igru za dupliranje glasova, u kojoj je nekadašnja rukometašica odnijela pobjedu, međutim to nije bilo dovoljno za opstanak u “Zadruzi”.

Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je da je nakon dupliranja glasova Ceca osvojila 24%, dok je Milica imala 76%, te je Ceca odmah morala da se pozdravi sa zadrugarima i napusti rijaliti.

Ona se rasplakala, pa se u suzama opraštala od svojih cimera i otišla u studio kod Dušice Jakovljević.

Cecu je dočekala njena najbolja prijateljica Stanka, međutim bivša sportistkinja bila je veoma razočarana što nije vidjela svoje ćerke, pa je odmah upitala za njih.

Čitaj još:   BUKTI RAT KLANOVA: Ubijen blizak saradnik, NEDAVNO LIKVIDIRANOG STEVANA U ATINI... (foto)

Gdje su mi ćerke? – nekoliko puta je pitala Ceca kroz suze, ali joj je Dušica objasnila da je sve u redu, iako njene ćerke nisu u studiju.

Ceca Kitić zatim je prokomentarisala jednu od najaktuelnijih priča u “Zadruzi” – ljubavni trougao koji čine Dragana Mitar, Edis Fetić i Vladimir Tomović. Ona je navela da smatra da se Dragana i Edis vole.

– Jeste, tu je ljubav. Oni su u “Zadrugu” ušli posvađani. Svi znamo da su oni zajedno. Dragana je napravila to što je napravila sa Tomovićem iz tog nekog inata. Evidentno je da se vole. Vladimir je bio vidno neraspoložen kada se vratio od kuće, međutim, sada je raspoložen. Mislim da kada Vladimir vidi njihov poljubac, da će se povući. Mislim da se zaljubio, muški je to propatio. Kada bi mu Dragana dala znak, on bi se njoj sigurno vratio – rekla je bivša rukometašica…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši