IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAZAR OGORČEN: Osuda Edisa- EDA je javna, jer vara ženu Zilhu, Dragana ga omađijala… (foto)

POZNAT biznismen iz Novog Pazara Edis Fetić Edo, jedan od trenutno najzanimljivijih takmičara zbog ljubavne veze sa Draganom Mitar, ne zna koliko griješi, tvrdi njegov najbolji drug, imenjak i sugrađanin…

NOVI PAZAR- BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, utorak, 24.12.2019, 14:20… PAZAR OGORČEN: Osuda Edisa je javna, jer vara ženu Zilhu, Dragana ga omađijala…

Edisov najbolji drug, imenjak i sugrađanin Edo Dolovac, javno je progovorio:

Otkriva da je Edis ili Edo Fetić zaprepastio svoju porodicu, prijatelje i sve ljude koji ga poznaju.

“Sa Edom sam nerazdvojan 23 pune godine i kućni smo prijatelji. Igrali smo tenis zajedno i jedan drugom smo podrška privatno i poslovno. Žene nam se druže i znamo koliko je njegovoj Zilhi teško da se nosi sa pritiskom što je muž javno vara. Ljudi koji Eda znaju cio život i cijene ga kao kulturnog dečka bez mane, koji je odrastao u gradu sada ga ne prepoznaju i ne mogu da vjeruju da je zbog takve osobe, kakva je Dragana Mitar, ugrozio svoj idilični život i ljubav kakvu je imao sa Zilhom. Nas dvojica smo putovali po svijetu zbog turnira i mogu da kažem da on nije volio da švrlja i da nije bio nevjeran čovjek uprkos tome što je uvijek bio omiljen u društvu, izuzetno zabavan, čestit i duhovit čovjek. Niko ne zna što je uopšte ušao u „Zadrugu“. Meni je rekao da to radi samo da pomogne Dragani da bi bila u žiži kako bi postigla popularnost kao pjevačica. Međutim, i on se zaigrao, odnosno zaglupeo”, otvoreno kaže Edo Dolovac.

Čitaj još:   BRAVO za policajca iz Crne Gore: Njujorški agent Alen Redžić, porijeklom iz Plava rasvijetlio nesvakidašnju pljačku... (foto, video)

Edo ističe da glasine da će Edova supruga Zilha ući u “Zadrugu” smatra nepouzdanim jer, poznajući je, vjeruje da se ona gnuša od rijaliti-priča. Međutim, nije spreman da to i garantuje.

Budući da biznismen iz Novog Pazara konstantno na televiziji govori oprečne stvari o svom bračnom statusu, njegov najbolji drug je objasnio kako zaista stoje stvari po tom pitanju.

“Edo nije razveden, ali neko vrijeme Zilha sa djecom živi u jednom stanu, a on u drugom sam. Sve je to zbog afere sa Draganom još od prošle godine, poslije koje je pokušavao da ponovo zadobije Zilhino poverenje jer ona nije mogla tek tako da mu oprosti. Edo nikada nije imao ozbiljnu priču sa Draganom, kako ona to predstavlja, i izgledalo je da će sačuvati brak i vratiti se trajno ženi i djeci, ali ona ne pušta čovjeka iz svojih kandži, dok sa strane traži i nove muškarce, poput Tomovića. Osetila je Edovu dobrotu, ali još više njegov novac i zalepila se kao krpelj”, kaže Dolovac, koji je dobro upoznat sa Edovim i Draganinim odnosom.

Edo ne krije da osuđuje svog druga jer je ugrozio svoj integritet i društveni položaj preko noći.

On je ispričao i da se nervira zbog odnosa svog druga sa Vladimirom Tomovićem.

“Dragana ima kapacitet za dvojicu istovremeno. U njenom srcu ima mnogo mjesta. I Edo i Tomović su magarci koji se nadmeću oko nje. Edo je svjestan da to nije žena kojoj bi tolerisao ponašanje napolju, a to je rekao i u “Zadruzi” u više navrata. Čuo sam kad je rekao: “Da mi je žena, i pogled bi bio prevara“, a njoj toleriše seks sa drugim čovjekom. Dragana je mađioničarka u krevetu i u životu izgleda...

izvor agencije

Čitaj još:   Vic dana Đetići čoče u krivenom lovu...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši