IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠAKO POLUMENTA, U SUZAMA: Radi se o sinu ADISU, odmah je zaplakao…

Adis nije sluti da će mu se otac rasplakati…

PODGORICA: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, utorak, 24.12.2019, 00:20…  ŠAKO POLUMENTA, U SUZAMA: Radi se o sinu ADISU, odmah je zaplakao…

IZNIMNO Popularni pjevač Šako Polumenta jedan je od onih koji je već počeo da dobija novogodišnje poklone. Za iznenađenje se pobrinuo njegov sin Adis, koji je sve organizovao, a čim se s puta vratio u svoj stan pjevač je imao i šta da vidi.

U svom dnevnom boravku zatekao je poklon – personalizovani stalak za mikrofon s inicijalima i uz sve to emotivno pismo koje ga je rasplakalo.

– Sretna Nova godina! Nadam se da će ti se dopasti ovaj znak pažnje i nemam više šta lijepo reći, jer od mene imaš samo lijepe riječi, pa ne želim da zvučim kao lijepa riječ. Tvoj sin – napisao je Adis, što je Polumentu razniježilo.

– Ovako izgleda poklon kad uđem danas u svoj stan. Jedinstven stalak za mikrofon, i onda te usreći, a i rastuži. Sreća je sa tobom uvijek, sine moj-zahvalio mu se pijevač.

Čitaj još:   JANUAR NOSI NOVA IZNENAĐENJA: Početak druge polovine mjeseca bez prave hladnoće, vremenska prognoza do kraja prvog kvartala… (foto)

Sakib Šako Polumenta je turbo-folk i pop-folk pjevač iz Sandžaka. Rođen je 27. marta 1968. godine u Bijelom polju. Živi u Podgorici.

Šako je amidža Damira Dada Polumente kome je pomogao da izgradi muzičku karijeru, ima ćerku Rijadu i Rijanu, te sina Adisa koji se bavi ugostiteljstvom.

U julu 2012. godine Rijada se udala za Damira Numanovića… Šako je visok 182 cm i težak 88 kg…

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši