IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TJELO, NIJE IZDRŽALO: Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, završila u hitnoj pomoći… (foto)

Jedna od najpopularnijih pjevačica i reperka u regionu već drugi put u kratkom periodu ima zdravstvene probleme…

LJUBLJANA- BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, utorak, 24.12.2019, 08:20… TJELO, NIJE IZDRŽALO: Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, završila u hitnoj pomoći… (foto)

Umketnica jedinstvenog glasa poreklom je iz Crne Gore, ali je rođena i živi u Ljubljani gdke već dugo nastupa sa slovenačkim bendom „Muff“.

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je podijelila Instagram Story kojim je otkrila da je završila kod lekara.

Ona je objavila fotografiju iz kola hitne pomoći i podelila da je danima nastupala trpeći bolove.

— My view after the show last night… — započela je Senida na engleskom i nastavila: — Već par dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama ali sinoć my body said STOP!!! Nećeš niđe, i tako sam završila u Hitnoj.

Čitaj još:   ROŽAJE: Donator Sabah Čolović- "Daću opet novac ako treba da se sporne freske prekreče i iscrtaju nove..." (foto, video)

Ona je otkrila da je prinuđena da odloži neke nastupe i izvinila se svojoj vernoj publici.

 Ovim putem bih želela svima koji su kupili karte za subotu i večeras da se izvinim, doći ću prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izlečimo i za par dana dalje punom parom — napisala je Senida.

Nova muzička atrakcija, pjevačica umjetničkog imena Senidah brzo se izdvojila svojom pojavom i zaintrigirala mnoge koji bi željeli da proniknu u tajnu njene prirode, ali ona smatra da je ta misterioznost upravo ključ njenog uspjeha…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši