IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LOM NA NASTUPU Dare Bubamare: Metak joj prošao pored glave u Novom Pazaru … (foto)

Dara Bubamara nedavno se našla usred mafijaškog obračuna u Novom Pazaru, isprva je bilo sve u redu…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 06: 10… LOM NA NASTUPU Dare Bubamare: Metak joj prošao pored glave u Novom Pazaru…

Dva momka iz publike posvađala. Ubrzo, krenula je i pucnjava…

Jedan metak proletio je tik pored Darine glave…

“To veče u klubu je počelo sasvim najnormalnije, Dara je napravila odličnu atmosferu i svi su bili raspoloženi. Mnogo se pilo, pa su se odjednom dvojica muškaraca žučno posvađali”, rekao je izvor srbijanskih medija.

“Dok je Dara pjevala, počele su da lete flaše i čaše, a onda je jedan čovjek zapucao u plafon, obezjbeđenje je skočilo na njega da ga obori na zemlju, a pištolj je opalio u pravcu pjevačice. Toliko blizu joj je prošao pored glave, da su svi bili ubjeđeni da ju je pogodio. Na svu sreću, metak nikoga nije povredio, već se zabio u zid iza bine. Dara je odmah pobjegla u bekstejdž kako bi sačuvala živu glavu”, dodao je on.

Čitaj još:   CRNOGORSKI TIM za traganje i spašavanje napustio HATAY: Sjutra stižu u Podgoricu... (foto, video)

“Dva muškarca su se potukla u klubu, a onda su izvadili pištolje i ispraznili šaržer”, nastavio je izvor.

“Izgledala je uplašeno, ali je zapravo bila bijesna, najviše na gazdu i obezbjeđenje. Smatrala je da su oni krivi što su dozvolili da neki gost unese pištolj na nastup. Ona je sjedela sa muzičarima i sačekala policiju, a nastup svakako nije nastavljala, jer je već bilo 4 ujutru, a i gosti su se razišli. Policija je brzo stigla i uhapsila momke, za koje se ispostavilo da imaju debele dosijee u policiji. Dara je rekla menadžeru da joj više nikada ne zakazuje nastupe u tom klubu”, zaključio je on.

Tačno je da je bila pucnjava i ja sam pobjegla u bekstejdž. Metak je proletio pored moje glave, bilo je užasno, ali se nisam mnogo uplašila, jer sam hrabra žena”, izjavila je tim povodom popularna pjevačica…

izvor aagencije


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši