LOM NA NASTUPU Dare Bubamare: Metak joj prošao pored glave u Novom Pazaru … (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dara Bubamara nedavno se našla usred mafijaškog obračuna u Novom Pazaru, isprva je bilo sve u redu…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 06: 10… LOM NA NASTUPU Dare Bubamare: Metak joj prošao pored glave u Novom Pazaru…

Dva momka iz publike posvađala. Ubrzo, krenula je i pucnjava…

Jedan metak proletio je tik pored Darine glave…

“To veče u klubu je počelo sasvim najnormalnije, Dara je napravila odličnu atmosferu i svi su bili raspoloženi. Mnogo se pilo, pa su se odjednom dvojica muškaraca žučno posvađali”, rekao je izvor srbijanskih medija.

“Dok je Dara pjevala, počele su da lete flaše i čaše, a onda je jedan čovjek zapucao u plafon, obezjbeđenje je skočilo na njega da ga obori na zemlju, a pištolj je opalio u pravcu pjevačice. Toliko blizu joj je prošao pored glave, da su svi bili ubjeđeni da ju je pogodio. Na svu sreću, metak nikoga nije povredio, već se zabio u zid iza bine. Dara je odmah pobjegla u bekstejdž kako bi sačuvala živu glavu”, dodao je on.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 31. maj 2019. godine

“Dva muškarca su se potukla u klubu, a onda su izvadili pištolje i ispraznili šaržer”, nastavio je izvor.

“Izgledala je uplašeno, ali je zapravo bila bijesna, najviše na gazdu i obezbjeđenje. Smatrala je da su oni krivi što su dozvolili da neki gost unese pištolj na nastup. Ona je sjedela sa muzičarima i sačekala policiju, a nastup svakako nije nastavljala, jer je već bilo 4 ujutru, a i gosti su se razišli. Policija je brzo stigla i uhapsila momke, za koje se ispostavilo da imaju debele dosijee u policiji. Dara je rekla menadžeru da joj više nikada ne zakazuje nastupe u tom klubu”, zaključio je on.

Tačno je da je bila pucnjava i ja sam pobjegla u bekstejdž. Metak je proletio pored moje glave, bilo je užasno, ali se nisam mnogo uplašila, jer sam hrabra žena”, izjavila je tim povodom popularna pjevačica…

izvor aagencije


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši