IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE SNIJEG, LED I MINUSI: Vrijeme, koje nas očekuje, narednih nekoliko dana… (foto)

Tokom dana ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša. U večernjim satima u većem dijelu Bosne kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg…

SARAJEVO: Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 06: 50… STIŽE SNIJEG, LED I MINUSI: Vrijeme, koje nas očekuje, narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme…

Temperature zraka u 13 sati (°C): Bjelašnica -6; Ivan Sedlo, Sokolac 2; Sarajevo 5; Bihać 6; Livno, Srebrenica 7; Bugojno 8; Tuzla 9; Bijeljina, Gradačac, Prijedor, Zenica 10; Trebinje, Zvornik 11; Mostar, Sanski Most 12; Banja Luka 13; Stolac 14; Neum 15.

sriijeda, 25.12.2019.
Biometeorološke prilike će biti ugodnije. Stabilno i povremeno sunčanije vrijeme pozitivno će djelovati na većinu populacije. Neophodno je voditi računa o primjerenom odijevanju i zaštiti od niskih temperatura tokom jutra i večeri, naročito osjetljive grupe poput hroničnih bolesnika, starijih osoba i djece. Sa noćnim satima, opšta slika djelimično će se pokvariti u Bosni, pretežno zbog mogućih padavina.

Čitaj još:   SUNCE ZNA DA ZAVARA: Stiže nagla promjena vremena, gdje će padati u narednim dana... (foto)

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovni umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne kiša i susnježica u nizinama, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do do 8, a dnevna od 1 do 12°C.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana u Herecegovini smanjenje naoblake. U večernjim satima, u većem dijelu Bosne slaba kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od -4 do 6, a dnevna od 2 do 10°C.

U subotu u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovini sunčano vrijeme. U jutarnjim satima u nizinama Bosne kiša i susnježica, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 7, a dnevna od 1 do 11°C.

http://iBalkan.net

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši