IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA: Glumac, izgubio bitku za život, udario ga automobil… (foto i video)

Glumac Aleksandar Bogdanović, koga je na pješačkom prelazu udario automobil izgubio je bitku za život u 45. godini…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 22: 50… TUGA VELIKA: Glumac, izgubio bitku za život, udario ga automobil… (foto i video)

Glumac Aleksandar Bogdanović, na kog je prošle subote u Osijeku naletio automobil, kojim je upravljao dvadesetdvogodišnji vozač, preminuo je od posledica zadobijenih povreda.

Nastradali glumac je bio član zrenjaninskog pozorišta “Toša Jovanović”, a pred kraj života i pozorišta u Osijeku.

Kako piše Večernji list, ljekari su savjetovali glumčevoj porodice da četiri dana nakon nesreće Bogdanoviću isključe aparate.

Aleksandar je subotu dovezen u osječku bolnicu u teškom stanju. Imao je teške povrede glave, hematom i nekoliko lomova.

Čitaj još:   MEDIJI IZ BERLINA O KRVNIKU KARADŽIĆU: “Koštao je živote desetine hiljada muslimana, danas strahuje za svoj…” (foto i video)

Vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće uhapšen je. Sumnjiči se za krivična djela izazivanje saobraćajne nesreće te nepružanja pomoći.

Aleksandar Bogdanović rođen je 17. jula 1974. godine. Akademiju umjestnosti završio je u Novom Sadu u klasi profesora Branka Pleše. Bio je glumac u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osjeku. Glumio je u predstavama: “Leda”, “Paralelni svijetovi”, “Prolaznici”, “Vedri duh”, “Hrvatska Antigona” i mnogim drugim.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši