IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUZLA: Policija, uhapsila tri osobe, nakon pucnjave, bacili gasni pištolj…

Tuzlanski policajci večeras su dobili dojavu da se na dijelu sjeverne saobraćajnice puca iz vozila u pokretu…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 21: 50… TUZLA: Policija, uhapsila tri osobe, nakon pucnjave, bacili gasni pištolj…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) uhapsili su tri osobe nakon pucnjave u centru Tuzle, saznaje Klix.ba. Prve informacije kazuju da povrijeđenih osoba u ovom incidentu nije bilo.Tuzlanski policajci večeras su dobili dojavu da se na dijelu sjeverne saobraćajnice puca iz vozila u pokretu.

Glasnogovornica Uprave policije Amra Kapidžić za medije je kazala da je policija odmah reagovala, a tri osobe su uhapšene.

“Trenutno se radi na rasvjetljavanju događaja, a više informacija će biti poznato naknadno”, kratko nam je kazala Kapidžić.

Čitaj još:   IZNENAĐENJA NAM IDU I U MARTU: Umjereno do pretežno oblačno negdje i s kišom, kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana... (foto)

Policijska akcija je sprovedena u neposrednoj blizini Elektrotehničke škole u Tuzli, a prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, tri osobe su uhapšene u automobilu austrijskih registarskih oznaka.

Kako je potvrđeno medijima uhapšene osobe policiji nisu poznate od ranije, a nakon incidenta su odbacile gasni pištolj koji je policija pronašla.

Riječ je o državljanima BiH koji su na privremenom radu u inozemstvu, a trenutno se u Tuzli nalaze na odmoru povodom božićnih i novogodišnjih praznika…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši