IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tjelohranitelji odnijeli Netanjahua u sklonište, sirene paraju nebo nad Izraelom… (foto)

Navodi se ja je, odveden u sklonište pošto su se oglasile sirene za vazdušni napad, ali se potom vratio da nastavi kampanju…

GAZA: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 26.12.2019, 05: 50… GAĐALI GA: Netanjahua odnijeli u sklonište, sirene paraju nebo nad Izraelom…

Iz pojasa Gaze na južni izraelski grad Aškelon ispaljena je raketa tokom posjete premijera Benjamina Netanjahua zbog čega je morao nakratko da ode u sklonište, prenijeli su izraelski mediji.

Izraelska vojska potvrdila je lansiranje na Aškelon, koji je udaljen 12 kilometara od obalske palestinske enklave, navodeći da je raketu presrela vazdušna odbrana.

Niko nije pruzeo odgovornost za taj napad u Gazi koja je pod kontrolom islamista Hamasa i u kojoj je manja oružana frakcija Islamski džihad tokom prošlog mjeseca razmjenjivala vatru sa Izraelom, prenosi “Reuters”.

Izraelske televizijske stanice prikazale su snimak kako Netanjahua, koji vodi kampanju da zadrži kormilo konzervativne stranke Likud na stranačkim izborima, odvode tjelohranitelji.

Čitaj još:   VUČIĆ OZBILJAN: Čedu Jovanovića, bi da pošalje za ambasadora Srbije u Crnu Goru... (foto)

Kako se navodi, odveden je u sklonište pošto su se oglasile sirene za vazdušni napad, ali se potom vratio da nastavi kampanju.

Iako se očekuje da Netanjahu zadrži liderstvo u Likudu, on se suočava sa teškom situacijom uoči martovskih opštih izbora u Izraelu, trećih za godinu dana, pošto on i njegov centralistički rival Beni Ganc nisu uspjeli da obezbijede većinu poslije prethodna dva glasanja...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši