IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TREND MILIONI NA DAROVE: Na adrese stižu zlatne kade, “rols-rojs” i kuponi za botoks tretmane…

Na svjetske zvijezde Dženifer Lopez, Sijena Miler, Džad Lo, Paris Hilton se ne štedi…

ISTANBUL: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 27.12.2019, 12: 59… TREND MILIONI NA DAROVE: Na adrese stižu zlatne kade, “rols-rojs” i kuponi za botoks tretmane…

NA MNOGE Svjetske zvijezde ne štede kada su u pitanju njihovi najbliži! Većina njih odriješi kesu naročito kada dođu Božić i Nova godina kako bi obradovali one koje vole. Neki od njih otišli su toliko daleko da su kupovali neobične i bizarne poklone – poput zlatne WC šolje i kade…

Porodica Kardašijan – Džener definitivno ne zna šta će s novcem. Tako je Kris Džener ove godine riješila da svoje najbliže, ali i prijatelje, obraduje poklon-karticama za botoks tretmane.

Glumac Džad Lo je sada već bivšoj vjerenici Sijeni Miler za Božić poklonio klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrednim 150.000 eura. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala.

Majk Tajson je na poklon za bivšu suprugu Robin Givens potrošio dva miliona dolara. Nije u pitanju sportski automobil niti dijamantski prsten, već joj poklonio ogromnu zlatnu kadu, kako bi mogla da se kupa u zlatu...

Ništa manje se nije isprsio ni bivši fudbaler Dejvid Bekam, koji je Viktoriji ispod jelke ostavio dizajnersku torbicu s dijamantima vrednu 100.000 eura. Ali to nije sve. On joj je poklonio i ključeve „rols-rojsa“ vrednog 300.000 evra.

Čitaj još:   TUGA NA RUŠEVINAMA U TURSKOJ: Postavljeni ŠARENI BALONI i koje je njihovo ZNAČENJE, rasplakaćete se! (foto, video)

Jedan od najomiljenijih sada bivših parova bili su Ben Aflek i Dženifer Lopez. Glumac je svojoj vjerenici za Božić kupio WC šolju optočenu dijamantima, rubinima i safirima. Ben je uvijek bio darežljiv prema svojim djevojkama i ženama, pa je i bivšoj supruzi poklonio vredan poklon. Kupio joj je dijamantski prsten od sedam karata.

Otac Tori Speling, producent Aron, svojoj djeci priredio je Božić iz bajke jedne godine, pa im je kupio mašinu za lažni snijeg, koja ga je koštala dva miliona dolara. On je pahuljama obasipao cijelo imanje, a Tori je toliko bila oduševljena time da je i sama to priuštila svojoj djeci 2009. godine.

Paris Hilton uglavnom voli samu sebe da obraduje za praznike. Jedne godine starleta je kupila sebi roze „bentli“ vrijedan 285.000 dolara, s kontrolnom tablom prekrivenom dijamantima.

Kortni Koks ne štedi na svojim prijateljima. Monika iz „Prijatelja“ je svojoj najboljoj drugarici Dženifer Aniston kupila bicikl vrijedan 12.000 dolara…

Čitaj još:   Mile DODIK ZAHVALAN PUTINU: Zamolio sam ga kada bude ravnao ovaj svijet da pripazi na nas... (foto, video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši