ZLATAN Ibrahimović otkrio, zašto se vratio u Evropu, Italiju i u Milano… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AKTULENI Povratak Zlatana Ibrahimovića a koji je potvrdio predhodni dan u milanski klub, naveo je da je napadač poptisao ugovor do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja za još jednu godinu…

MILANO: Svijet, Sport, fudbal , Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28.12.2019, 09: 29… ZLATAN Ibrahimović otkriva zašto se vratio u Evropu, Italiju i u Milano… (foto)

Fudbaler bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović zvanično se vratio u Milan, a u prvoj izjavi za klupsku stranicu istakao je da se vratio u klub koji izuzetno poštoje…

Povratak Zlatana Ibrahimovića, potvrdio je u petak i milanski klub, navodeći da je napadač poptisao ugovor do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja za još jednu godinu.

U izjavi na stranicu kluba, Ibrahimović je kazao da se vraća u klub koji izuzetno poštuje i u grad Milano koji voli.

Čitaj još:   HOROR: Ušao sa motorkom u kafić, htio da SJEČE GOSTE , evo kako su ga razoružali! (video)

“Boriću se zajedno sa svojim saigračima kako bismo promijenili tok u ovoj sezoni. Učiniću sve da se to dogodi”, rekao je Ibrahimović.

Milan je objavio da će se Šveđanin ljekarski pregled obaviti 2. januara, a onda će se pridružiti saigračima na treningu.

DANA JE ZLATANU Ibrahimoviću, koji je napunio 38 godina, tokom karijere je igrao za Malmo FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy i za te klubove je u 788 nastupa postigao 473 gola. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 116 utakmica i postigao 62 gola.

Milan se trenutno nalazi na 11. mjestu Serie A s 21 bodom i isto toliko manje od prvoplasiranog gradskog rivala Intera…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. februar 2019. godine

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši