IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLATAN Ibrahimović otkrio, zašto se vratio u Evropu, Italiju i u Milano… (foto)

AKTULENI Povratak Zlatana Ibrahimovića a koji je potvrdio predhodni dan u milanski klub, naveo je da je napadač poptisao ugovor do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja za još jednu godinu…

MILANO: Svijet, Sport, fudbal , Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28.12.2019, 09: 29… ZLATAN Ibrahimović otkriva zašto se vratio u Evropu, Italiju i u Milano… (foto)

Fudbaler bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović zvanično se vratio u Milan, a u prvoj izjavi za klupsku stranicu istakao je da se vratio u klub koji izuzetno poštoje…

Povratak Zlatana Ibrahimovića, potvrdio je u petak i milanski klub, navodeći da je napadač poptisao ugovor do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja za još jednu godinu.

U izjavi na stranicu kluba, Ibrahimović je kazao da se vraća u klub koji izuzetno poštuje i u grad Milano koji voli.

“Boriću se zajedno sa svojim saigračima kako bismo promijenili tok u ovoj sezoni. Učiniću sve da se to dogodi”, rekao je Ibrahimović.

Milan je objavio da će se Šveđanin ljekarski pregled obaviti 2. januara, a onda će se pridružiti saigračima na treningu.

Čitaj još:   SEKA Sablić o Vučiću: "UOPŠTE ME NE ZANIMA"

DANA JE ZLATANU Ibrahimoviću, koji je napunio 38 godina, tokom karijere je igrao za Malmo FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy i za te klubove je u 788 nastupa postigao 473 gola. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 116 utakmica i postigao 62 gola.

Milan se trenutno nalazi na 11. mjestu Serie A s 21 bodom i isto toliko manje od prvoplasiranog gradskog rivala Intera…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši