Dnevni horoskop za 30. decembar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan zahtjevan, Bik suzdržan, Blizancima problemi u ljubavi, Raku nesuglasice sa parterom, Lavu fali podrška, Djevica nesigurna, Vagi fali nova ljubav, Škorpija sklona prevari, Strijelcu slijedi zanimljiv dan, Jarac u neobičan susret, Vodolija napeta, a Ribe zadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30.12.2019. godine.

OVAN

Poslovno stanje nije zadovoljavajuće kod vas i dosta toga vas na ovom planu opterećuje. Ne pokazujete interesovanje prema udvaraču koji je uporan. Želite neko vrijeme da budete sami. Hronični problemi vas muče.

BIK

Sve što danas uradite može d se odrazi na vaše polje posla na duže staze u budućnosti. Niste zadovoljni vezom u kojoj se nalazite i ozbiljnije planirate da stavite tačku na taj odnos. Ukočeni ste i prijala bi vam masaža.


BLIZANCI

Uskoro ćete imati važna dešavanja na poslovnom planu. Moguća je i veća promjena radnog mjesta. Voljenoj osobi ste posvećeni i veoma vam je važno da sa njom ostvarite jedan kvalitetan odnos. Kičma vam je osjetljiva.


RAK

Današnji dan bi mogao da vam donese veoma značajne promjene kada je u pitanju polje posla. Zaokupljeni vašim partnerom, nekada se čini da više rješavate njegove probleme nego svoje. Zdravlje vam je dobro.

Čitaj još:   Dva robijaša sa Balkana pobjegli iz zatvora u Italiji: Ostavili oproštajno pismo... (foto)

LAV

Pred vama je pozitivan dan. Možete da očekujete da će vam poslovno stanje biti sasvim stabilno. Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom nije baš idealan ali želite da se potrudite da ga popravite. Izbjegavajte poroke.


DJEVICA

Danas je povoljan dan za to da riješite neke probleme koje ste ranije imali na ovom polju. Očekuje vas početak veze koja će vam biti važna. Moguće je da ćete se veoma iskreno zaljubiti danas. Dobro se osjećate.


VAGA

Pred vama je period u kojem ćete morati da donesete neku konačnu odluku po pitanju vašeg posla. Doći ćete do prilike da se upoznate sa osobom koju posmatrate iz daleka već neko vrijeme. Ne osjećate se baš dobro.


ŠKORPIJA

Danas ćete imati dosta sreće na polju posla. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Imate sreće kada je u pitanju ljubav. Odnos sa voljenom osobom napreduje. Bavite se sportom!

Čitaj još:   SAOPŠTENJE MSP KOSOVA, KOGA JE SRBIJA UHAPSILA: Priština traži da se pusti?

STRIJELAC

Ukoliko budete nastavili da se trudite i da vrijedno radite, uspjećete da ostvarite dobro stanje na polju posla. Moguće je da niste zadovoljni situacijom koju imate na polju emocija. Pad imuniteta i problemi sa zdravljem.


JARAC

Iskoristite svoju šansu da na polju pola napredujete. Uspjećete da ostvarite bolje stanje u budućnosti. Očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja će otvoreno flertovati sa vama. Bolovi u nogama su mogući.


VODOLIJA

Zauzmite se za svoje ciljeve na ovom polju i pokažite da vam je stalo do toga da zaista napredujete. Ako želite promjene u odnosu sa voljenom osobom potrebno je da joj pokažete osjećanja. Osjetljiv grudni koš.


RIBE

Moguće je da se pitate kakva će vam budućnost na ovom polju biti jer vam je trenutno stanje veoma neizvesno. Uspjećete da osvojite svoju simpatiju. Očekuje vas ispunjenje neke želje na polju ljubavi. Problemi vezani za kašalj.

http://ibalkan.net


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *