IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NESTAO SA ŽURKE, U AUTU PRONAĐEN MRTAV: Roditelji mladića ga tražili, niko ne zna šta se desilo…

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA NOVU GODINU Mladić (18) iz Zemun Polja nađen mrtav u automobilu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 02.01 2020, 00: 49… NESTAO SA ŽURKE, U AUTU, PRONAĐEN MRTAV: Roditelji mladića ga tražili, niko ne zna šta se desilo…

Mladić od 18 godina pronađen je mrtav u svojoj garaži u Zemun Polju. pronašla prijateljica…

“Sinoć je bio na žurki. Pošto se nije vratio, jutros su roditelji počeli da ga traže. Nažalost, pronađeno je njegovo beživotno tijelo”, ovako pričaju komšije mladića M. T. (18) čije je tijelo pronađeno danas oko 16 sati u automobilu parkiranom u garaži pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu.

Policija je na licu mjesta gdje vrše uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji. Roditelji, izbezumljeni od šoka i bola, nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije, ali i cijela ulica je u šoku. Prije tragedije, kažu, usledila je agonija.

– M.T. je sinoć otišao na žurku, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag – priča jedna od komšinica, čija su se djeca družila sa preminulim mladićem.

Čitaj još:   MILO, PRAVOSLAVAC KOJI ZNA KUR'AN NAPAMET: ALLAH DAJE, ALLAH UZIMA ! (video)

Prema njenim riječima, kada su roditelji jutros vidjeli da se mladić nije vratio kući, počeli su da ga traže. U jednom trenutku, ušli su u garažu i zatekli stravični prizor – tijelo mrtvog sina. Iako u šoku, odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su ljekari, nažalost, mogli samo da konstatuju srmt nesrećnog mladića.

Komšije: Nikada nije pravio probleme

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

– Nikada nije pio, niti se drogirao. Volio je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uv9iek je svakome htio da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni da pretpostavimo šta se dogodilo, ni da shvatimo zašto – zaključuju komšije...

izvor agencije

Čitaj još:   UHAPŠEN PAZARAC: Zaplijenili igarete otkrivrne mu i lažne tablice... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši