EDIS OSTAVIO DRAGANU I VRAĆA SE ŽENI ZILHI: Mitrova pobjesnela – Pa raskrinkala SVE…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rasprava između Dragane Mitar i Edis Fetića ne prestaje, a Lepi Mića bio je šokiran novim detaljima njihovog odnosa koji isplivava iz dana u dan.

Tako je Dragana priznala da ju je Edis ostavljao u najtežim trenucima u njenom životu, a momenat koji ju je najviše zabolio je njegov odlazak u Novi Pazar poslije njenog žestokog sukoba sa Sinišom Dragutinovićem.

– Što mi se miješao u život?! Što nije ostao sa svojom djecom u Pazaru nego je dolazio kod mene?! Kao da je meni problem da napravim dijete, neću! – rekla je Dragana.

– On je ušao zbog tebe ovdje! – rekao je Lepi Mića.

– Njemu je žena oprostila 17 prevara, oprostiće mu i ovu 18. Kad budeš raščistio svoj brak i život, možeš da mi se javiš – rekla je Dragana.

Čitaj još:   ŠOKANTAN INTERVJU BIVŠEG LJUBAVNIKA- EDIS će sve PARE od ugovora da, da Dragani...

– Ti ne umiješ da razgovaraš. Ti Sinišu nisi ostavila, on je tebe! – rekao je Edis.

– Je l’ hoćeš da se vratiš ženi? Ti si u najgorem trenutku odlučio da odeš za Novi Pazar, dok sam ja ovamo u haosu bila sa Sinišom! – rekla je Dragana.

– Ne provociraj me! – rekao je Edis.

Kad budeš izlazila, ja ću da ti ponesem stvari. Ja ću da ti aplaudiram šta god da kažeš. Ja ću da idem svojim putem. Ja sam potencijal, nisam ja za te bijesne ribe, pusti ti mene. Da li ću se ja razvoditi, da li ću se vratiti ženi, da li će ona da se vrati meni, to je moja priča. Te priče da sam te izdao, ne lažeš narod, lažeš sebe, dobro znaš da to nije tako – rekao je Edis.

Kao što su meni tvoji poslali mantije. Ti si na konto mene u rijalitiju, na konto mene zarađuješ pare – urlala je Dragana.

Evo kako je to izgledalo:

Čitaj još:   KO JE OVDJE BUDALA: Nakon što je rekao Dragani''Ti si žena mog života"EDIS DOBIO ''ROGOVE"...

izvor. agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši