IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NISU ZA BRAK A NI ZA VEZE : Razvedeni, oženjeni, ogorčeni ili gej, muškaraci koji su i dalje sami… (foto)

PRAVILO DA KADA ONI NapunE trideset i pet, mogu naći na putu ili na ulici…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivost, Putovanja, vijesti, subota, 04.01.2020, 11:54…  NISU ZA BRAK A NI ZA VEZE : Razvedeni, oženjeni, ogorčeni ili gej, muškaraci koji su i dalje sami…

Kada ste u svojim dvadesetima, skoro svi su “solo”, i to nije ništa čudno. Zatim se oko dvadeset i pete (gore-dolJe) nešto promIJeni. Muškarci, odjednom, dobiju želju da se skrase…

Ukoliko nemate baš mnogo sreće u ljubavi, to znači da ćete tada vJerovatno biti sami, i dalje pokušavajući da pronađete srodnu dušu. Za nekoliko godina, skoro svi koje poznajete već će biti u dugim vezama ili brakovima.

Nažalost, muškarce samce koji doguraju do tirdeset i pete, a nisu i dalje u stabilnoj vezi, često prati stigma da sa njima mora da nešto nije u redu, čim je tako. Naravno, ovo nije nužno slučaj, jer neko samo jednostavno nije imao toliko sreće da pronađe odgovarajuću osobu za sebe ili je u ovu sudbinu bio umIJešan nasumičan splet okolnosti. Ipak, ovo nekada može biti apsolutno tačno. 

Pred vama su neki od tipova i vrsta muškaraca samaca, na koje ćete nailaziti nakon što napunite veličanstvenih trideset i pet.

Čitaj još:   NOVI DETALJI MASAKRA U RUSIJI: Napadač otvorio vatru u školi, najmanje 17 ubijenih, među kojima 11 djece... (foto, video)

Da ima i dalje dvadesetak godina, to bi moglo biti u redu. Ali, kad je muškarac samac sa svojih trideset i kusur godina i još uvijek žonglira sa ženama, to je jednostavno tužno. Ljudi koji se drže „zavodničkog“ načina života nisu srećni ljudi, već često veoma usamljeni i nesigurni.

Uglavnom imaju problema sa sobom, a nisu ih ni svijesni. Svakako, ovakvim momcima ovo može da prođe dok i dalje imaju trideset, ali obično do četrdesete, shvate da i oni gube svoje fizičke predispozicije, a novac ih može dovesti samo do određene granice. Na kraju krajeva, novac ne može kupiti ljubav – već samo prazne stvari.

Otkucavanje biološkog sata pogađa i muškarce, vijerovali ili ne. Jednog dana, ovaj tip muškarca, vjerovatno zavodnik u prošlosti, se probudio i shvatio da mu vrijeme teče i da mu treba porodica. Sada je u fazi napada i pomalo je očajan. Njegovi prijatelji su zabrinuti, kao i članovi njegove porodice, što je dostigao ovaj starosni prag, a i dalje je sam.

Napravio je profil na svim mogućim sajtovima za upoznavanje, i bacio se u promet punom parom u potrazi za djevojkom kojoj će staviti prst na ruku, te joj odmah i napraviti djecu. Iznenađujuće je da on vjerovatno nije uopšte toliko loš. Međutim, ne pristajte na ovakav tip muškarca ukoliko niste spremni odmah da se bacite u vatru...

http://ibalkan.net

Čitaj još:   POTOČARI: Uz himnu i minutu šutnje počela komemoracija i ukop žrtava GENOCIDA u Srebrenici...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši