IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Uhapšeni, krali gorivo, dokumenta i garderobu iz bolnice… (foto)

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu…

NOVI PAZAR: Sandžaak, Crna Hronika, vijesti, subota, 04.01.2020, 09:54… NOVI PAZAR: Uhapšeni, krali gorivo, dokumenta i garderobu iz bolnice…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. C. (1980) i S. M. (1980) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih djela teška krađa.

Takođe, protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca biće podnijeta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška krađa u saizvršilaštvu.

Policija je E. C. i četrdesetsedmogodišnjaka zatekla neposredno nakon što su, kako se sumnja, iz četiri kamiona istočili 250 litara nafte.

Čitaj još:   U NOVOM PAZARU JAČI DUH MJESECA RAMAZANA OD IZBORA? (foto)

Kod E. C. je pronađen i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovih krivičnih djela.

POTVRĐENO JE DA SU E. C. i S. M. se sumnjiče i da su sa četrdesetsedmogodišnjim muškarcem iz još četiri kamiona ukrali oko 750 litara nafte, kao i da su iz jedne kabine kamiona oduzeli navigaciju, pečat firme i dokumenta.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši