IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U CRNOJ GORI SE SPREMALO STRAVIČNO KRVOPROLIĆE: Policija pretresa sve, pronašla naoružanje…

Zbog sumnje da je izvršio nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je Miodrag Šaković (66) koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštili su iz Uprave policije.

Policija je u Podgorici na devet lokacija pretresla prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantne osobe V.S. (31), S.S. (28), R.S. (35), B.V. (31), M.Š. (66), M.Š. (32), M.Š. (34), N.Š. (28) i B.V. (33). Zbog sumnje da je izvršio nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je Miodrag Šaković (66) koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštili su iz Uprave policije.

 “Prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti okviri od pištolja sa municijom, zaštitni prsluk-pancir, oko 20.000 eura, doboš za automatsko oružje, određeni broj sredstava za komunikaciju sa visokim stepenom kriptozaštite, određeni broj sredstava za komunikaciju i lap top uređaja, određeni broj tablet uređaja i usb memorija, laserski nišan, dva sata marke „Rolex“, uređaj za snimanje DVR, GSP traker za kretanje i lociranje i ugovor o novčanoj pozajmici zaključen na iznos od 105.000 eura”, navode iz policije… 

Čitaj još:   ŽELJKO KOMŠIĆ IZ KOZARCA: "Ljudi su ubijani zbog svoje vjere, zbog etničkog porijekla sa težnjom da se istrijebi cijeli jedan narod"... (foto, video)

Oduzeti predmeti su proslijeđeni na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad.

izvor: SB

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more

Komentariši