IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKARA: Erdogan, razgovarao sa predsjednicima Irana i Iraka…

Po izvorima iz Kabineta turskog predsjednika, Erdogan je sa predsjednicima Irana i Iraka razgovarao o najnovijim dešavanjima u regionu kao i o bilateralnim odnosima…

ANKARA: Regija, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 05.01.2020, 09:14… ANKARA: Erdogan razgovarao sa predsjednicima Irana i Iraka…

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa predsjednicima Irana i Iraka, Hassanom Rouhanijem i Barhamom Salihom, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema izvorima iz Kabineta turskog predsjednika, Erdogan je sa predsjednicima Irana i Iraka razgovarao o najnovijim dešavanjima u regionu kao i o bilateralnim odnosima.

TREBA DA Podsjetimo, da je u petak rano ujutru u vazdušnom napadu američke bespilotne letjelice u Iraku ubijen je iranski general Qasem Soleimani.

Ministarstvo odbrane SAD-a je saopštilo da su napad izvele američke snage po direktivi predsjednika te zemlje Donalda Trampa.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. jul 2019. godine

Pentagon je optužio Soleimanija da je planirao izvesti napade na američke diplomate i službenike u Iraku i regiji, istakavši da je ubijeni vođa odgovoran za smrt stotina Amerikanaca i koalicionih partnera.

Iranski vjerski lider Ali Hamenei najavio je oštar odgovor na američki napad, a u Iranu je proglašena trodnevna žalost...

izvor agencije

Erdogan: Dan pred izbore pojasnio novi predsjednički sistem vlasti…

S obzirom da se približavaju izbori u Turskoj, predsjednik Redžep Read more

ANKARA Erdogan predstavio kabinet od 16 ministara…

Predsjednik Turske Redzep Tajip Erdogan je, nakon što je prethodno Read more

Komentariši