IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO Šta se dogodi sa vašim tijelom kad previše razmišljate… (foto)

Ako za svaku vašu odluku potrebno mnogo vremena i sve vrijeme se vrtite u krug sa svojim mislima stalno se pitajući “Šta ako…?”, postoji velika šansa da previše razmišljate o svemu…

ISTANBUL: Svijet, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 08: 01 2020, 00: 35… EVO Šta se dogodi sa vašim tijelom kad previše razmišljate…

Dok vi mislite da je to dobro za vas jer pomno razmišljate o svemu i nemate nagle i brzoplete odluke, previše razmišljanja je zapravo loše za vaše tijelo, a evo zbog čega.

Nećete se pokrenuti i ići u akciji, već ćete toliko razmišljati o posledicama da će vas biti strah da bilo šta uradite. 

A i ako donesete odluku da djelujete, vjerovatno će biti pogrešna zbog miješanje raznih misli koje imate. Takođe, bićete manje kreativni.

Ako stalno nešto preispitujete, ostaćete bez novih ideja i rešenja, pa nećete razmišljati van okvira zbog straha od pogrešneodluke…

Čitaj još:   Zamjenik ukrajinskog ministra: U Ruskom baru u Podgorici zaposleni nose uniformu sa "Z" simbolom ruske agresije? Filipović- Istina je... (foto)

Zbog previše razmišljanja pada vam i energija. Sve te misli i sva razmišljanja troše puno mentalne energije i ostavljaju vas pod stresom.

Energija bi se lahko mogla povratiti spavanjem, ali ljudi koji previše razmišljaju ne mogu lako da zaspe i dobro da se naspavaju.

Oni provode  kasnovečernje sate razmišljajući o svojim postupcima i događanjima tokom dana.

Na kraju, pokušajte da se malo odmaknete od previše razmišljanja i samo učinite to što želite, vaše tijelo će biti bolje, a i vi ćete biti srećniji.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši