MALČANSKI BERBERIN PRIZNAO:”Silovao sam Moniku, životinjski sam navalio na nju”… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Manijak je na saslušanju poslije hapšenja priznao i detaljno opisao kako je izvršio otmicu i izmicao potjeri punih 17 dana…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 09: 01 2020, 09: 35…  MALČANSKI BERBERIN PRIZNAO:”Silovao sam Moniku, životinjski sam navalio na nju”…

“Ubiću ti oca i majku ako još jednom pokušaš da pobjegneš ili me napadaš”, pretio je manijak Ninoslav Jovaović (46), zvani “Malčanski berberin” Moniki Karimanović (12) iz niškog predgrađa Suvi Do, koju je oteo 20. decembra pošle godine.

Manijak je na saslušanju posle hapšenja priznao i detaljno opisao kako je izvršio otmicu i uzmicao poteri 17 dana.

Nisam planirao otmicu niti sam poznavao Moniku. U Suvi Do sam odlazio zbog otpada, ali kada sam tog jutra oko 7. 15 sreo Moniku dok je išla u školu. Učinila mi se velikom djevojkom i pohotljivom za seks – započeo je svoju izjavu pred istražnim organima monstrum iz Malče.

Čitaj još:   SARAJEVO: U FBiH još 101 osoba pozitivna na koronavirus... (foto)

Otmičar je u trenutku smislio prevaru da namami djevojčicu u kola navodno da mu pokaže put do balon sale jer je tobože električar koji je pošao tamo da obavi neki posao. Kada je krenuo putem koji ne vodi do balon sale djevojčica se pobunila.

Manijak se u istrazi vajka ali nijednog trenutka ne pokazuje kajanje. Sa istražiteljima je mirno razgovarao kao da je za kafanskim stolom. -Da je neko tako oteo moje djete, ne znam šta bi mu uradio – rekao je u jendom trenutku manijak ne shvatajući očigledno šta je i sam počinio.

– Rekao sam joj odmah da je oteta i da bude mirna i zaključao vrata kola da ne iskoči. Usput sam joj složio priču da moram da je otmem po nalogu jedne žene iz Niške Banje, kojoj je navodno njen otac ukrao dijamant. Rekao sam joj da kada dijamant bude vraćen i ona će kući, dodao je manijak -ispričao je on u istrazi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. septembar 2018. godine

Otetu djevojčicu je odveo u kolibu kod Malčanske petlje koju je čitavog ljeta koristio za stanovanje pošto su ga roditelji izbacili iz kuće. Tu je prema sopstvenom priznanju životinjski navalio na djete i silovao ga uz bludne radnje i oralni i analni seks!!!

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *