IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIJE ZIMA, ŠTO JE NEKAD BILA: Vrijeme koje se očekuje u narednim danima … (foto)

Danas u većem dijelu u Bosni i Hercegovini veći dio dana pretežno sunčano vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovganja, vijesti, četvrtak, 10:01.2020, 08:45… NIJE ZIMA, ŠTO JE NEKAD BILA: Vrijeme koje se očekuje u narednim danima …

Danas u Bosni i Hercegovini veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle. U večernjim satima postepeno naoblačenje.

Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -2°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C. U mjestima sa dugotrajnom maglom niža maksimalna dnevna temperatura zraka.

U Sarajevu pretežno sunčano. Prije podne magla je moguća u kotlinskom dijelu grada. Naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka oko -6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 3°C, saopćeno je iz FHMZ. 

U večernjim satima postupno naoblačenje. Jutarnja temperatura zraka između -8 i 3°C, a dnevna između 2 i 12°C.

Čitaj još:   SEKA SABLIĆ POSLALA PORUKU POLITIČARU: "Laješ kao pas i lažeš kao pas"... (foto i video)

U subotu u Bosni pretežno oblačno veći dio dana. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. U Hercegovine prijepodne pretežno oblačno, a poslijepodne razvedravanje. U Hercegovini jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 6°C, a dnevna do 14°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1°C, a dnevna do 13°C.

U ponedjeljak u Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 4°C, a dnevna do 13°C.

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši