IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Bjelopoljac, vozio sa 3,82 promila alkohola u krvi… (foto)

Pored kazne od dva mjeseca zatvora izrečena i mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od…

BIJELO POLJE; Sandžak, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 11:01.2020, 09:55… UŽAS: Bjelopoljac, vozio sa 3,82 promila alkohola u krvi… (foto)

Bjelopoljac B.Đ. (42) uhapšen je nakon što ga je saobraćajna policija zatekla da vozi sa čak 3,82 promila alkohola u krvi, nakon čega je osuđen na dva mjeseca zatvora.

POMENUTOM Bjelopoljcu, iza koga se krije lice pomenutih inicijala da je pored kazne od dva mjeseca zatvora izrečena i mijera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca, koja će se izvršiti nakon zatvorske kazne. Dodatno, određena su mu i tri kaznena boda.

Čitaj još:   ŠTA SE DEŠAVA U CRNOJ GORI: VRAĆA LI SE ĐUKANOVIĆ NA MALA VRATA NA VLAST? DANAS PRVI KORAK, VELIKU ULOGU IGRAJU BOŠNJACI

PredsJednik Suda za prekršaje Alija Beganović je odredio da je kazna izvršna prIJe pravosnažnosti s obzirom da se radi o povratniku u vršenju ove vrste prekršaja i u odnosu na procenat alkohola u organizmu, a što su bile i otežavajuće okolnosti prilikom izricanja navedene kazne…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši