Crna Gora

PODGORICA: Policija demantovala natpise o eksploziji u rezidenciji Mila Đukanovića… (foto)

JOŠ JEDNA LAŽNA VIJEST: Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 22: 15… PODGORICA: Policija demantovala natpise o eksploziji u rezidenciji Mila Đukanovića…

U Vili “Gorica”, koju za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva koriste crnogorski predsjednik Milo Đukanović i vlada te države, danas popodne odjeknula je eksplozija.

Na lice mjesta upućene su vatrogasne ekipe i policija, saznaju beogradske “Novosti“.

U Vili “Gorica”, rezidenciji crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i vlade te države, danas popodne došlo je do kvara na razvodnoj kutiji, što je uzrokovalo dim. Iako su mediji prenosili da je odjeknula eksplozija, ispostavilo se da je reč o dezinformaciji, javlja “Telegraf.rs“. 

Kako piše beogradski “Kurir“, pored različitih scenarija koji su mogli dovesti do ove eksplozije, ne treba isključiti ni to da je u pitanju diverzija sa ciljem opomene. 

Prema još uvijek nepotvrđenim saznanjima, došlo je do eksplozije u Vili ”Gorica”. Na licu mjesta su vatrogasna i policijska kola.

Ne zna se šta je uzrok ove eksplozije, a očekuje se da će se nadležni uskoro obratiti povodom ovog slučaja.

Ovu vilu crnogrski zvaničnici koriste za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva.

U Vili Gorica zapalila se razvodna kutija, saopšteno je Vijestima iz Uprave policije.

Crnogorskim “Vijestima” nezvanično je iz policije rečeno da nije bilo eksplozije, već samo mali požar u razvodnoj kutiji.

Zvanično su se oglasili i iz Uprave policije putem twittera.

JOŠ JEDNA LAŽNA VIJEST! Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike.

“Još jedna lažna vijest. Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike”, navodi se u Tviter poruci Uprave policije...

izvor alternativna tv.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

KENANA Strujić- Harbić ispravila MOMČILA Lekovića: Krštenicu ne mora da ima najmanje petina građana Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić- Harbić reagovala je mreži X na izjavu poslanika Demokrata Momčilo…

49 minuta ago

Sanel KAJAN- “UPOZORAVA na HRVATSKI BARBARIZAM”: Bošnjaci u Mostaru u opasnosti, ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene “BALIJE”… (foto, video)

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije…

52 minute ago

“POSTUPAK ZA NEVJEROVATI”: Za gašenje TV programa Federalna.ba, “BHRT uživa i nesebičnu podršku pojedinaca iz aktuelne vladajuće strukture”… (foto, video)

Ono što nije uspjelo ni najvećem zlu institucionalnom ili pojedinačnom od devedesetih godina pa do…

3 sata ago

VIC DANA: Hercegovka se udala za Bosanca, pa nazvala majku da joj se požali… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOTAR: Regija, Zanimljivosti, srijeda, 08, 05. 2024…17: 42……

12 sati ago

Andrej NIKOLAIDIS: “A kako se, moliću lijepo, zove ideologija koja je u Srebrenici počinila genocid? Da nije…” (foto, video)

Pola miliona projektila nije bilo dovoljno: bio je potreban još jedan da bi bio dokazan…

13 sati ago

This website uses cookies.