IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Policija demantovala natpise o eksploziji u rezidenciji Mila Đukanovića… (foto)

JOŠ JEDNA LAŽNA VIJEST: Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 22: 15… PODGORICA: Policija demantovala natpise o eksploziji u rezidenciji Mila Đukanovića…

U Vili “Gorica”, koju za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva koriste crnogorski predsjednik Milo Đukanović i vlada te države, danas popodne odjeknula je eksplozija.

Na lice mjesta upućene su vatrogasne ekipe i policija, saznaju beogradske “Novosti“.

U Vili “Gorica”, rezidenciji crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i vlade te države, danas popodne došlo je do kvara na razvodnoj kutiji, što je uzrokovalo dim. Iako su mediji prenosili da je odjeknula eksplozija, ispostavilo se da je reč o dezinformaciji, javlja “Telegraf.rs“. 

Kako piše beogradski “Kurir“, pored različitih scenarija koji su mogli dovesti do ove eksplozije, ne treba isključiti ni to da je u pitanju diverzija sa ciljem opomene. 

Prema još uvijek nepotvrđenim saznanjima, došlo je do eksplozije u Vili ”Gorica”. Na licu mjesta su vatrogasna i policijska kola.

Čitaj još:   Vic dana Ko je gazda u Mujinoj kući...

Ne zna se šta je uzrok ove eksplozije, a očekuje se da će se nadležni uskoro obratiti povodom ovog slučaja.

Ovu vilu crnogrski zvaničnici koriste za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva.

U Vili Gorica zapalila se razvodna kutija, saopšteno je Vijestima iz Uprave policije.

Crnogorskim “Vijestima” nezvanično je iz policije rečeno da nije bilo eksplozije, već samo mali požar u razvodnoj kutiji.

Zvanično su se oglasili i iz Uprave policije putem twittera.

JOŠ JEDNA LAŽNA VIJEST! Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike.

“Još jedna lažna vijest. Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike”, navodi se u Tviter poruci Uprave policije...

izvor alternativna tv.rs

Čitaj još:   NEVJEROVATAN SNIMAK: Žena vozač preletjela devet traka bez sudara, kako je sve završilo… (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši