VODITELJKA, VUČKU POSTAVILA ŠKAKLJIVO PITANJE: Ko radi za vas, nastao je muk u studiju i dao je sledeći odgovor… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BIO JE TO Osvrt na najaktuelnije teme u protekloj nedelji…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 22: 55… VODITELJKA, VUČKU POSTAVILA ŠKAKLJIVO PITANJE: Ko radi za vas, nastao je muk u studiju dao sledeći odgovor…

Predsednik Vučić na početku je pričao o otvaranju Turskog toka!

– Kao tranzitna zemlja možemo da prihodujemo mnogo za godinu dana. Za nas je važno to za dovođenje njemačkih kompanija koje neće da dolaze bez gasa! Najpovoljnija ponuda je ponuda za ruski gas, ja sam to rekao i nemam problem sa tim – rekao je predsjednik Srbije na početku emisije.

Komenatrisao je i najvažniju vijest koja je juče odjeknula kao bomba, a to je hapšenje direktora Železnica Srbija, Miroljuba Jevtića.

Uhvatila policija čovjeka sa parama na licu mjesta, napravila veliki posao, neću dalje da ulazim u detalje, sve čisto kao suza, uhvatio vas neko sa parama u rukama…govore zavjera, izmišljeno, da to nije zbog sukoba Vučić-Stefanović…Nisam čuo da je Zoranu bilo ko pominjao. siguran sam da ona nema veze sa tim, ja njoj apsolutno vijerujem,. To je tako, kad hapsite kriminalce, obično misle da je zavera – a zašto se to sad radi, to vam je kao sa Malčanskim berberinom. To vam je Srbija – prokomenatrisao je on, pa se osvrnuo na situaciju u Crnoj Gori. 

Ko radi za vas Đilas ili Bakić? Nastao muk u studiju, a onda je Vučić dao sledeći odgovor:

Čitaj još:   Donald Tramp, odbio da nosi masku kao zaštitu od korona virusa... (foto)

– Jedina zemlja u kojoj nisam bio u zvaničnoj poseti. Iz različitih razloga. postoje neke stvari oko kojih nismo saglasni. Žao mi je što se Vlada Crne Gore naljutila, ja sam spreman da razgovaram sa Đukanovićem, različito gledamo na stvari, siguran sam da on svoje stavove neće da promeni, mi nećemo svoje. Ponosan sam na svoj narod, što se bori za svoj ostanak i postanak. Neki me optužuju što nisam krenuo sekirom na Crnu Goru, a neki što sam previše agresivno krenuo na njih. Tenkovima da idem na Crnu Goru sigurno neću. Hoću da pravimo dogovor, oni koji bi da ratuju oni bi da ratuju 24 sata, i to tako da oni idu u kafiće, a neko drugi za njih da ratuje – rekao je on…

Čitaj još:   IRAN, POSLIJE AMERIČKIH SAJBER NAPADA: Nijedan udar nije uspio, 33 MILIONA smo ih odbili samo prošle godine! (video)

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši