PALA SRPSKA SEKS MAFIJA: Uhapšeno 22 ljudi, među njima i policajac … (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvoje pobjeglo! PODVODILI ŽENE U BEOGRADU…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak 14: 01, 10: 2020, 10. 34… PALA SRPSKA SEKS MAFIJA: Uhapšeno 22 ljudi, među njima i policajac…

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemjesečnog predistražnog postupka sprovedenog u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Republike Srbije, uhapšeno je 22 ljudi.

Riječ je o pripadnicima dvije organizovane krminalne grupe i to jedne koju je sačinjavalo 16 lica – T.D., G.Š., M.S., P.D., M.J., J.Z., R.N., S.N.,LJ.P., K.D., i V.R.

Među privedenima je i jedan policijski službenik zaposlen u PO za Grad Beograd, dok su dva lica u bjekstvu. Drugu grupu činilo je osam lica i to: M.T., V.Đ., V.P., T.J., S.N., M.R., S.D. i T.H..

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: POGINUO DJEČAK...

DAKLE, Postoje osnovi sumnje da su se ove organizovane krimnalne grupe u periodu od marta do kraja novembra 2019. godine, organizovale radi posredovanja u vršenju prostitucije tako što su na području Beograda u većem broju iznajmljenih stanova organizovali i pružali seksualne usluge za veći broj korisnika seksulanih usluga i na taj način pribavili značajnu protipravnu imovinsku korist.

Licima je određeno policijsko zadržavanje i privedena su u Tužilaštvo za organizovani kriminal radi saslušanja.

Uskoro opširnije…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši