SKANDAL U EMISIJI “UTISAK NEDELJE”: Olja Betković, i njena šala ili ne na temu Malčanskog berberina je uvreda i za jadnu djevojčicu … (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BILO JE TO U nedelju uveče jedan od predloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv “Berberi”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak 14: 01, 10: 09. 34…  SKANDAL U EMISIJI “UTISAK NEDELJE”: Olja Betković, i njena šala ili ne na temu Malčanskog berberina je uvreda i za jadnu djevojčicu…

Olja Bećković se u poslednjoj emisiji “Utisak nedelje” na neprimjeren način našalila sa slučajem 12-godišnje Monike Karimanović i Malčanskim berberinom, pa je slučaj koji je okupirao javnost na njenoj listi utisaka nosio naziv “Berberi”.

Naime, u nedelju uveče jedan od predloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv “Berberi”.

Utisak nedelje

– Neprimerenim poređenjem, pa čak i izjednačavanjem urednika pojedinih dnevnih novina i portala sa Malčanskim Berberinom, na najciničniji mogući način Olja Bećković je politički zloupotrebila i relativizovala zločin koji je on počinio. Ovim krajnje neprofesionalnim, gebelsovskim postupkom ona je još jednom potvrdila da je puki instrument u rukama Dragana Ðilasa i političke opcije koju on predvodi – ističe Matić.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. oktobar 2018. godine

Istovremeno, Matić smatra da se ovim potezom Bećkovićeva preporučila liderima opozicije.

– Očigledno je da se Bećkovićeva svojim šefovima sada već otvoreno nudi kao komesar nekog budućeg komiteta koji će odlučivati o tome ko je podoban, a ko ne u medijskom prostoru Srbije – navodi Matić.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši