TRESE SE KOSOVO: Jak zemljotres u 17.30, potres osjetio cio region… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na sjeveru Kosova, u blizini jezera Gazivode, zabilježen je zemljotres jačine 4,8 stepeni po Richterovoj skali…

GAZIVODE(Kosovo): Region, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 15:01. 2030… 19: 31…   TRESE SE KOSOVO: Jak zemljotres u 17.30, potres osjetio cio region…

Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio je večeras oko 17.30 sati Kosovo.

Epicentar zemljotresa bio je u regionu Gazivoda, a nakon njega usledila su dva slabija potresa od kojih je prvi bio jačine četiri stepena u regionu Kosovske Mitrovice, objavljeno je na sajtu Seizmološkog saveza u regionima.

Direktor Seizomološkog zavoda Kosova Shemsi Mustafa potvrdio je da se zemljotres jačine 4,8 stepeni po Richteru dogodio danas u 17.31 sati, a epicenter je bio u blizini jezera Gazivore, kod Zubinog Potoka, na dubini od pet kilometara.

Mustafa je kazao da je jačina zemljotresa adekvatna 4 do 5 stepeni po Merkalijevoj skali i da je smatra slabim zemljotresom koji ne izaziva posljedice.

Čitaj još:   Folk pjevač, već decenijima živi sa koferima, zašto sav novac koji zaradi MORA DA DAJE ŽENI...

Potrese su mogli da osjete građani tih regiona, naročito oni koji žive na višim spratovima…

Epicentar trećeg potresa, jačine 2,6 stepena bio je u Baljevcu na Ibru. Potrese su mogli da osete građani tih regiona, naročito oni koji žive na višim spratovima.

DAKLE U SAMO KONAČNICI DESILA SU SE TRI ZEMLJOTRESA KOJA SU POGODILA KOSOVO: Najgore je bilo u regionu Gazivoda, a nakon njega uslijedila su dva slabija potresa od kojih je prvi bio jačine 4 stepena u regionu Kosovske Mitrovice, objavljeno je na sajtu Seizmološkog saveza Srbije.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *