IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poruka, Mustafi Nadareviću potresla region… (foto)

“Mujica je moj drug i moj brat. On je veliki borac i uvijek se borio, i kad je otišla njegova Slavica. Mi smo veoma bliski i ja mislim da će on pobijediti tešku bolest.”

BEOGRAD: Region, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 17:01. 2020… 19: 51… Poruka, Mustafi Nadareviću potresla region…

Glumačka legenda Voja Brajović iz Beograda kaže za bh printaner medije da ga je isto tako duboko potresla smrt njegove kolegice Nede Arnerić…

“To su najnormalnije reakcije tuge i shvatanja kako je jedno divno biće, darovito, pametno i čestito, otišlo. Uvijek govorimo da je prerano, kad god da se desi. Bila je vrlo savjesna profesionalna umjetnica, odgovorna prema svojoj profesiji i prema onima zbog kojih se ona time bavila. Jer, mi postojimo zbog onih koji nas gledaju da njima nešto podarimo. Naša umjetnost doprinosi njihovoj duhovnosti, njihovom poboljšanju svijesti i njihovoj radosti”, rekao je Brajović.

Vijest o bolesti svog, kako kaže, veoma dragog prijatelja Mustafe Nadarevića primio je s velikom sjetom, ali vjeruje da će se Mujica, kako ga odmila zove, izboriti s tim.

Čitaj još:   SVJETSKI DAN HIDŽABA- Nosite kraljice ponosno svoje krune i blistajte, jer vi ste odabrane!

“Mujica je moj drug i moj brat. On je veliki borac i uvijek se borio, i kad je otišla njegova Slavica. Mi smo veoma bliski i ja mislim da će on pobijediti tešku bolest.”

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši