TUZLA, OBRT U SLUČAJU OTMICE, Elvedina Hamzića: Otele ga djevojke, drugovi mu stupili u kontakt s njima … (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nakon što se porodica Elvedina Hamzića iz Živinica kod Tuzle oglasila na Fejsbuku povodom njegovog nestanka, jer su ga, kako su tvrdili, otele dvije djevojke…

TUZLA- ŽIVINICA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:01. 2020… 13: 31… TUZLA, OBRT U SLUČAJU OTMICE, Elvedina Hamzića: Otele ga djevojke, drugovi mu stupili u kontakt s njima … (foto)

SVE ŠTO SE DEŠAVA Nakon što se porodica Elvedina Hamzića iz Živinica kod Tuzle oglasila na Fejsbuku povodom njegovog nestanka, jer su ga, kako su tvrdili, otele dvije djevojke, njegovi drugovi su objavili da su stupili u kontakt s njim...

Jedan od prijatelja nestalog mladića napisao je na društvenoj mreži da mu je Hamzić rekao da je kod prijatelja.

Čitaj još:   NESREĆA KOD LEPTOKARIJE : AUTOBUS PUN SRPSKIH PUTNIKA ZAPALIO SE I IZGORIO U GRČKOJ... (zastrašujuće fotke)

“Evo me kod druga. Neću kući, zdrav sam, živ, ne budalite svi. Neću se vraćati kući nikad”, prepričao je razgovor s njim Elvedinov prijatelj.

Podsjetimo, rođaka nestalog mladića juče se javila sarajevskom portalu Avaz.ba tvrdeći da je Elvedin Hamzić otet, odnosno da ga dvije djevojke drže zatvorenog u kući.

NJEGOVA Porodica tvrdi i da je ovaj slučaj pokušala da prijavi policiji, ali da “niko ništa nije preduzeo”…

S druge strane, iz policije su za Avaz kazali da nisu dobili nikakvu prijavu o nestanku mladića…

iBalkan.net/Avaz.ba

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *