HITNO, Momentalna diskvalifikacija: Veliki šef donio odluku i kaznio dvije učesnice Zadruge! (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Veliki šef riješio da reaguje i zadrugarke diskvalifikuje zbog nepoštovanja pravila rijalitija…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 20. 01. 2020… 21: 31…  HITNO, Momentalna diskvalifikacija: Veliki šef donio odluku i kaznio dvije učesnice Zadruge! (foto i video)

Marijana Zonjić je tokom današnjeg popodneva iznijela opasne tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink, a Veliki šef je riješio da reaguje i zadrugarku diskvalifikuje zbog nepoštovanja pravila rijalitija.

Osim toga, Iva je takođe iznijela velike neistine i opasne optužbe o postupcima osoblja produkcije, te će biti kažnjena članom sedam ugovora o “Zadruzi”.

Zadrugari, s obzirom na to da je tema veoma ozbiljna, molim za tišinu… Pojedinci su zaboravili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka riječ i rečenica veoma je važna i ne znamo da li vas je glupost ili hrabrost dovela do toga da prevršite svaku mjeru i da se ponašate kao da ugovorom nije predviđeno kolike ćete kazne snositi za nepoštovanje pravila rijalitija.

Čitaj još:   PUTIN U OPASNOSTI: Pronađena BOMBA...! (foto)

Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji.

Laži takve vrste, odnosno da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance je u najmanju ruku neosnovano. Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće.

Kako je cijela izmišljenja priča i blaćenje vlasnika televizije Pink poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva, koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije, biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u “Zadruzi”. Marijana, smesta napusti “Zadrugu” – pisalo je u pismu Velikog šefa…

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

izvor pink.rs

Čitaj još:   ANTALIJA: Nezapamćene majske vrućine, izmjerena rekordna temperatura od 42,7 C... (foto)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *