Pazarac, probao da prošvercuje parfeme u kanti sa pijeskom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Gradina spriječili neobičan pokušaj krijumčarenja parfema u kanti sa pijeskom…

GRADINA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 20.01.2020, 17:52,  Pazarac, probao da prošvercuje parfeme u kanti sa pijeskom…

PROVJERENO JE DA SU Carinici u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Gradina spriječili neobičan pokušaj krijumčarenja parfema u kanti sa pijeskom.

SAM Slučaj je otkriven 17. januara kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju pristigao autobus novopazarskih registarskih oznaka, a putnicima i voznom osoblju rečeno da sve što imaju prijave i iznesu za carinsku kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Uslijedio je detaljan pregled autobusa u kome je u kanti sa pijeskom, koja je inače dio redovne zimske opreme, otkriveno 12 parfema raznih robnih marki.

Potom je kontrola nastavljena, pa je otkrivena i druga skrivena roba – u toaletu ispod umivaonika, ispod sjedišta i na samim mjestima sa sjedištima, u odijeljku iznad glave putnika, kao i u frižideru autobusa.

Čitaj još:   April je mjesec kada se grip povlači, epidemolog otkriva hoće li koronavirus nastaviti se i tokom ljeta... (foto)

Među krijumčarenom robom našlo se ukupno: 22 parfema, 24 ženske torbe, kao i 125 odjevnih predmeta...

izvor Uprava carine.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši