IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE I SANDŽAK TUGUJU: Braća Erdan i Selim, stradala na Ibarskoj magistrali, ljekari se bore za život majke… (foto i video)

Smrtno su stradala braća iz Rožaja u saobraćajnoj nesreći jutros oko 6.30 na Ibarskoj magistrali, kod mjesta Tavnik…

TAVNIK (Kraljevo): Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 22. 01. 2020… 17: 31… ROŽAJE I SANDŽAK TUGUJU: Braća Erdan i Selim, stradala na Ibarskoj magistrali, ljekari se bore za život majke… (foto)

Znaju se imena braće koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali a to su Erdan H. (18) i Selim H. (28). U istom udesu teško je povređena Selimova majka, Neima H. (49), kojoj se ljekari bore za život.

Koliko je udar bio jak, govore i ostaci automobila od kojeg nije ostalo gotovo ništa. Četvrta osoba iz njihovog auta teško je povrijeđena, a u kragujevačkom autobusu nije bilo ni stradalih ni povrijeđenih.

Mediji prenose da je u toku operacija njihove majke i da se ljekari svim silama trude da joj spasu život.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je “golf” crnogorske registracije, krećući se prema Preljini prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika “Vihor” koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Autobus “Vihora”, kako je ispričao vozač koji je njime upravljao, kretao iz Mrčajevaca ka Kraljevu, kada je kod Tavnika, automobil koji se kretao iz kontra smijera udario u njega. Prema njegovim riječima, vozač “golfa” nije preticao samo jedan kamion.

Čitaj još:   Muslimani večeras obilježavaju Lejletu- l -berat: Noć oprosta, sudbine i želja... (foto)

– On je preticao dva kamiona, a onda se na kraju zakucao u lijevu stranu autobusa – kaže Milan, vozač “Vihora”.

Na samom mjestu nesreće, prema njegovim riječima, vrlo brzu su došli Hitna pomoć, policija i vatrogasci koji su izvlačili tijela poginulih i povređenih iz automobila.

Vozač na licu mjesta u kontaktu sa medijima je, dodao da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši