IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Nesreća na Ibarskoj, POGINULA ROĐENA BRAĆA, majka u kritičnom stanju… (foto i video)

Vozač autobusa se zakucao u golfa, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta, odmah započeli izvlačenje tijela…

Kraljevo: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 22. 01. 2020… 11: 51…  TRAGEDIJA: Nesreća na Ibarskoj POGINULA ROĐENA BRAĆA, majka u kritičnom stanju… (foto i video)

Prema našim informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. 

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Čitaj još:   CRNOGORAC, Zbog prijetnji sigurnosti BiH protjeran iz države...

DOŠLI SMO DO INFORMACIJA DA JE Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mesta i odmah započeli izvlačenje tijela poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa…

Poslije toga je dodao da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na samom mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on…

izvor Srbija danas.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši