IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU, ČEKA METAK: Jedina evropska zemlja u kojoj postoji smrtna kazna… (foto i video)

Monstrum, na Vrhovnom sudu je izgubio žalbu koju je podnio nakon što je osuđen na smrtnu kaznu zbog ubistva osmomjesečne djevojčice kojoj je odrubio glavu…

MINSK (Bjelorusija): Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 00. 02. 2020… 19: 15… MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU, ČEKA METAK: Jedina evropska zemlja u kojoj postoji smrtna kazna…

Viktar Sjarhel (48), će biti pogubljen metkom u glavu, a egzekuciju će obaviti državni izvršitelj.

Sjarhel je na sudu samo odmahnuo rukom nakon što mu je ponuđena i poslednja opcija da izbegne smrt zbog monstruoznog zločina, a riječ je o pravu da zatraži pomilovanje od bijeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka.

To je značilo da neće tražiti pomilovanje, a taj je trenutak zabilježen je i na snimku.

Podsjetimo, monstruozno je ubio djevojčicu Hanu, a majka Natalija Kolb bi zbog saučesništva trebalo da dobije 25 godina zatvora.

Čitaj još:   MILAN Pipun Knežević: Fotelja predsjednika Skupštine obećana je ALEKSI Bečiću, nije problem idemo u opoziciju... (foto, video)

Njih dvoje su bili u alkoholisanom stanju kada su ubili djete, a Hanin otac Leonid je zatekao užasan prizor kada se vratio kući.

Po beloruskom zakonu, samo muškarci mogu da dobiju smrtnu kaznu, a ovo je jedina država u Evropi koja još izriče smrtnu kaznu za teška krivična dijela.

Od 1991. godine do danas, u Bijelorusiji je pogubljeno 400 muškaraca.

iBalkan.net/Dejli mejl Foto: Profimedia

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more