NOVI PAZAR: EDISOVE SESTRE-” PORODICA NE PODRŽAVA NJEGA I LJUBAVNICU”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novi Pazar: Ekipa portala Pink.rs bila je u Novom Pazaru gde je bilo održano suđenje Edisu Edu Fetiću. Njega je, još uvjek zakonita supruga, Zilha Karišik tužila za izdržavanje djece, odnosno od njega je zahtevala 40% od zarade u rijalitiju.

Tom prilikom u Fetićevom rodnom gradu sreli su i njegove sestre Zajdu Fetić Dalidu Đulović sa kojima su porazgovarali o ovom zadrugaru.

On je ovde mnogo cijenjen i poštovan, nije što mi je brat, ali tako je. Mislim da je u Zadruzi drugačiji nego što je napolju. Tamo ima dosta ljudi, različitih temperamenata, karaktera… On je navikao na neku mirnu sredinu, na normalno življenje i onda mu sve to teško baš pada – rekle su Edove sestre i dodale:

Pratimo “Zadrugu” 24 sata sedam dana u nedelji, nikad je više nismo pratili. Nekad nam bude baš baš teško, ali kažemo da je on dovoljno jak i da može da podnese to, pokazuje nam da može. Kad vidimo njegov osmjeh, sve nam bude lakše.

Iako podržavaju svog brata, sestre mu ipak ponešto i zamjeraju:

Čitaj još:   HOKENHAJM PONOVO IZAZOV

-Zamjeramo mu to što nije on on. On je jedan veliki šaljivdžija, jedan veliki čovjek, mislim pokazuje dosta on ali nije to na način na koji treba da pokazuje.

Svoju vezu sa Draganom Mitar Fetić je objelodanio pred kamerama televizije Pink, a njegovi najbliži su znali za ovu aferu.

Fetićeve sestre ne kriju koliko je on cijenjen i poštovan u Novom Pazaru, ali vezu sa Mitrovom njegova porodica ne podržava.

Mi kao porodica ne podržavamo Edisa i Draganu. Podržavamo isključivo Edisa, Draganu i Edisa ne. Ja sam tu iza njegovih postupaka. On čovjek ima 40 godina, ne mogu da mu kažem “Treba ovako, treba onako”. Dosta sam mlađa od njega, ali mogu da kažem da ne podržavam vezu Dragane i Edisa. Njega u potpunosti za sve podržavam, ali bez nje – rekla je Zajda.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Radna tijela za članove nacionalnih savjeta nacionalnih manjina...

Kako Zilha sa troje djece živi u Novom Pazaru, zanimalo nas je da li se Edova prodica javlja bivšoj snajki na ulici i kakvo mišljenje imaju o njoj.

Nismo je još sreli, ali svako bismo joj se javili i pozdravili se sa njom. To je majka naše djece, djeca su svaki vikend kod nas. Mi smo sa tom ženom deset godina živjeli, mi nemamo rječi za nju. To je mnogo dobra žena. Kod njih je prestala ljubav jednostavno – rekla je Edisova sestra Dalilda Đulović.

izvor: pink.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});