ŠABANOV TESTAMENT: Isplivala tajna stara više od 40 godina…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, htjela je da usvoji vanbračnog sina Roberta, ali je tu ponudu odbila njegova majka Nevenka Nena Prodanović…

BEOGRAD: Regija, Vijesti, četvrtak, 28.02. 2019… 09: 48… ŠABANOV TESTAMENT: Isplivala tajna stara više od 40 godina…

Umesto toga, ona je od Šaulića uzela 100.000 maraka za taj novac napravila kuću u blizini Zrenjanina…

Poslednjih dana se spekulisalo o odnosu između kralja narodne muzike i njegovog vanbračnog sina, s kojim on, prema nekim navodima, nije bio u kontaktu duže vrijeme.

Posebnu pažnju izazvao je Robertov dolazak na sahranu Šabanu, kada je i sam rekao da nije imao blizak odnos s njim, ali da mu je mnogo teško zbog tragedije koja se desila.

Čitaj još:   Usled, ZATVORSKE KAZNE Miki Đuričić:"ODLAZIM, ide NOVI ŽIVOT, pod uslovima..."

Upućeni u dešavanja u porodici Šaulić kažu nam da je sve moglo da bude drugačije da je Robertova majka Nena prihvatila ponudu Gordane Šaulić prije više od 40 godina.

– Poznato je da je Šaban priznao očinstvo bez utvrđivanja, nije pravio pitanje, ali je otvoreno govorio da Robert nije dete rođeno iz ljubavi.

Goca je prije udaje za Šaulića znala da on ima vanbračno djete i nastojala je u tome da se Šaban zbliži s njim.

Robertova majka Nevenka je tada radila u Njemačkoj, dok je on rastao s njenim roditeljima u blizini Zrenjanina.

Tada je Goca predložila Neni da ona i Šaban usvoje Roberta, da raste zajedno s njihovom djecom. Ali Nevenka je to odbila – priča naš izvor i dodaje da su se onda dogovorili o materijalnom zbrinjavanju djeteta.

Čitaj još:   Vic dana Čita zgodna đevojka sexi magazin na plažu...

Gordana Šaulić nije odgovarala na pozive iz raznih mediskih redakcija. KAO Jedini svedok iz tog vremena Hasan Dudić, Šabanov brat od tetke, potvrdio je naša saznanja.

– Na sahrani mi je rekao da mu je mnogo teško zbog Šabanove smrti, plakao je. Trebalo bi uskoro da se čujem i vidim s njim da se lijepo ispričamo. Baš mi je bilo teško kad mi je rekao: “Striko, ući ću u kapelu da izjavim Goci, sestrama i bratu saučešće”, Robert je mnogo dobar dečko – zaključio je Dudić…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *