IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRILI KO JE SAVO: Uživo je na BN TV- u pitao „Da li je moguće ubiti Milorada Dodika?” (foto)

Policija je bila efikasna jer se radi o 69-godišnjem Momiru Vujičiću iz Jošika kod Bosanske Dubice, potvrđeno je ATV-u.

BOSANSKA DUBICA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 28.02. 2020… 18: 42… OTKRILI KO JE SAVO: Uživo je na BN TV- u pitao „Da li je moguće ubiti Milorada Dodika?” (foto)

Gledalac koji je bio potpisan kao Savo iz Njemačke je pitao “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?”

Efikasnim radom policije identifikovano je lice koje je prijetilo smrću članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku.

DAKLE Radi se o 69-godišnjem Momiru Vujičiću iz Jošika kod Bosanske Dubice, potvrđeno je ATV-u.

TREBA Podsjetiti, daje u toku emisije “Puls” na BNTV-u, gdje je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se putem telefonskog razgovora uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Čitaj još:   ZLATKO Vujović: Na sceni paničan strah premijera, parlamentarna većina po svaku cijenu nastoji da odloži izbore... (foto, video)

Gledalac koji je bio potpisan kao Savo iz Njemačke je pitao “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?”.

Iz MUP RS-a odmah su poručili da će preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavijestiti nadležne organe…

izvor ATV.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Čitaj još:   UŽASNO ČETNIČKO ORGIJANJE U VIŠEGRADU: Huligani iz Beograda skandirali ime zločinca Ratka Mladića i priredili vatromet na mostu koji je simbol stradanja Bošnjaka u proteklom vijeku... (foto, video)