Crna Hronika

HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

Hrvatski državljanin, osumnjičen je za zločin silovanja, žrtva je mlada djevojka iz Njemačke koja je biciklom krenula na put po Evropi…

BOSILJOVO: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 09. 03. 2020… 13: 23… HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

Građom krhka, doima se nježnom, a kada je odlučila potpuno sama na biciklu prijeći pola Europe usput noćeći u svom šatoru, onda zasigurno ova 20-godišnja djevojka iz Njemačke ima romantičarski pogled na svijet i puno vjere u ljude.

Mlada Njemica bila je idealna meta za seksualne predatore na koje putem može naići. Nažalost, takvom jednom monstrumu i višestrukom silovatelju i dobrodušnoj Njemici putevi su se ukrstili u četvrtak u mjestu Skoblić Brdo, tri kilometra od Bosiljeva.

Tragedija je bila neizbježna, trauma će je pratiti do kraja života.

On se zove Siniša Adamić, ima 44 godine, rodom je iz Vrbovskog, a odnedavno živi u selu Varoš Bosiljevski, u posljednjoj kući zaseoka Štokani, 4,2 kilometra od mjesta zločina i samo kilometar od čvora Bosiljevo, odnosno izlaza s autoceste A-1.

Pola svojega života proveo je po popravnim ustanovama i zatvorima, a bježeći od mračne prošlosti ili tražeći nove žrtve, s bratom se skrasio u ovom selu. 

Radio je u poznatom restoranu na staroj riječkoj cesti u samome mjestu čiji su specijaliteti janjetina i odojak na ražnju, koje je on obrađivao i pekao. Kažu da je bio dobar s nožem, uvijek je barem jedan nosio sa sobom.

Mlada Njemica noć je provela u mjestu Jarče Polje pokraj motela na samoj obali Dobre.

Ljubazno je ujutro zamolila osoblje objekta da koristi njihov toalet, a onda je popila kafu Raspremila je šator u bisage sprijeda i straga na biciklu i nastavila svoje putovanje.

Krenula je put Bosiljeva starom riječkom cestom, ali se nakon samo jednog kilometra spustila lijevo prema Vodenoj Dragi, nastojeći dalje manje prometnim i mnogo ljepšim seoskim putevima.

Pokraj nje je prošlo bijelo dostavno vozilo bosiljevačkog restorana, pa se negdje okrenulo i onda je prošlo u suprotnom smjeru, a onda još jednom tako. Ona nije znala tko je to i zašto to radi, ali je jedan mještanin prepoznao vozilo, a po njemu i vozača. Prošlo mu je kroz glavu, pa ne ide valjda u krađu janjaca, ali je sam sebi odmahnuo rukom.

Djevojka je vozila sporim, ali ujednačenim ritmom po putu punom uspona i padova. Izašla je iz lijevog zavoja i čekao ju je novi uspon. Desno je bilo skretanje za Lovački dom LD Družac. S tog puta prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu. Malo dalje je vidjela dostavno vozilo parkirano uz rub puta. Vukao ju je dalje šumskim putem. Njegovoj snazi se nije mogla oduprijeti, a vriskove ionako nije imao tko čuti.

Privezao ju je za drvo, a onda je počelo iživljavanje…

Skinuo ju je i silovao. Zapomagala je. Nakon nekog vremena je posustao u zvjerstvu. Potom joj je uzeo novac i vrijednosti koje je imala. Je li se spremao na još strašniji zločin, teško je reći, ali navodno je tako nešto pripomenuo i policiji kasnije na ispitivanju. Moguće da iza sebe nije želio ostaviti nikakve tragove.

Kako god, onaj mještanin koji ga je ranije zapazio u vožnji došao je do njegova vozila i zazvao ga, pitajući ga što radi tu. On se zbunio, odgovorio je da ima crijevnu virozu pa da je stao zbog nužde. Djevojka je iskoristila situaciju i pobjegla preko drugog izlaza iz šume, potražila pomoć i ubrzo se u slučaj uključila policija. Bosiljevo je premalo mjesto da se ovakve informacije ne bi proširile krajem.

Dok je djevojka u bolnici primala liječničku i psihološku pomoć, policija je došla na vrata bosiljevačkog restorana. Pitali su vlasnike za bijelo dostavno vozilo. Gazda je pogledao u Sinišu i rekao: “Ti si ga vozio, što si radio?”

Siniša je iskusan u ovakvim situacijama pa je svojom hladnokrvnošću htio sa sebe odagnati sumnju. Međutim, policijski službenici znali su njegove tajne iz prošlosti. Uhićen je, u petak prepraćen na ispitivanje u tužiteljstvo i na Županijski sud u Karlovcu, gdje mu je određen 30-dnevni istražni zatvor. Djevojka je u subotu vlakom iz Duge Rese otišla za Zagreb, a potom kući. Onaj mještanin postao je važan svjedok…

izvor Jutarnji list.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

15 minuta ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

27 minuta ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

38 minuta ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

45 minuta ago

Džamija s najvišim minaretom (munarom) na svijetu, izgrađena je na obali Atlantika u… (foto, video)

U najvećem gradu Maroka, Kazablanci, nalazi se jedna od najvećih i najljepših džamija na svijetu,…

2 sata ago

This website uses cookies.