IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pacijenti zaraženi koronom su iz Beograda, Pančeva, Novog Sada, Kikinde, Niša, Kragujevca, Čačka i Zrenjanina… (foto i video)

Ministar saopštio zvanične podatke i rekao je večeras da pacijenata zaraženih korona virusom ima i u…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 14. 03. 2020… 21. 26… Pacijenti zaraženi koronom su iz Beograda, Pančeva, Novog Sada, Kikinde, Niša, Kragujevca, Čačka i Zrenjanina… (foto i video)

Zlatibor Lončar je, na konferenciji za štampu, kazao da ima 12 pacijenata na infektivnoj klinici u Beogradu, četiri u Novom Sadu, od toga jedan u ozbiljnom stanju na respiratoru, jedan u Pančevu, pet u Nišu, i jedan u Kragujevcu.

– To su svi ležeći i plus pacijente koji su kod kuće i u dobrom stanju. Kada su kod kuće nama je to cilj, a to je moguće za sve kada nemaju kliničku sliku da moraju biti u bolnici. Njihovo stanje se prati i ako se promjeni, istog trenutka se pozivaju i dolaze u infektivnu – objasnio je on.

Što se kaznene politike tiče za one koji se ne pridržavaju odluke o kućnoj izolaciji, rekao je da je predviđeno od tri mjeseca do tri godine zatvora.

To je po zakonu definisano i ozbiljna neodgovornost, nepoštovanje ako izlaze i ugrožavaju ljude, podvukao je on.

Čitaj još:   Ministar otkrio šta je predsjednik zahtjevao, kad se saznalo da mu sin ima koronu... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more