IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mensur, doživio nervni slom: UDARIO BANETA U GLAVU… (foto i video)

Mensur Ajdarpašić je doživeo nervni slom jer je Mina Vrbaški komentarisala njegovog ljutitog suparnika Vladimira Tomovića sa kojim je Vrbaški bila u vezi, što je izazvao opštu pometnju…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, petak 27. 03. 2020… 21: 41… Mensur, doživio nervni slom: UDARIO BANETA U GLAVU … (video)

Mensur Ajdarpašić imao je doživio nervni slom kada je saznao da je njegova devojaka Mina Vrbaški komentarisala njegovog vječitog suparnika Vladimira Tomovića. U dvorištu su ga jedva smirili.

– Nemoj mi pretiti sada, ajde sata, mangupe. Nemoj mi pretiti više, rekao si mi juče više puta. Ili me udari, ili nemoj pretiti. Sa tobom se ljudi sprdaju, šta radiš ovoj djevojci, plaće zbog tebe svaki dan. Ivana, nemoj da me braniš od ovakvih p*čkica – govorio je Bane.

– Plakaćeš – zapretio mu je Mensur, pa je ubrzo došlo do udarca.

Obezbeđenje je odmah odvelo Mensura u zatvor. 

Rasprava sa Minom se završila a onda je došlo do haosa između Baneta Čolaka i Mensura koji je rezultirao udaranje pesnicom u glavu. Krv je lila niz Banetovo lice , a Ivana Krunić i ostali zadrugari su vrištali od šoka.

“Zašto joj to radiš, prestani više. Zašto se zabavljaš sa k*rvom, što? Pusti je više, ako je želiš dobro, pusti je više”, govorio je Mića, kada je Mensur pesnicom udario u zid.

“Kunem ti se da nikada nisam potvrdila Draganinu priču, nikada”, vikala je Mina.

Čitaj još:   ZA MANJE OD SAT HAOS: Sprema se nešto VAŽNO- očekujte BURNU NOĆ kraj malih ekrana! (foto)

Mensur je izazvao opštu pometnju na velelepnom imanju, a ostali zadrugari su pokušavali da ga smire.

“Zvao sam Draganu i pitao je da li je to stvarno tako bilo, jer ne bi bilo u redu da je Mina potvrdila to za Tomovića, rekla je da jeste. Nemoj da se vadiš iz situacije, Mina”, govorio je Mensur.

“Šta te boli briga šta je bilo, treba je (Minu) pustiti kada je u ovakvom stanju, vidiš li da je to boli, vidiš li da plače sve vrijeme”, vikao je Mića.

“Ne gine se tako za nju, ovako samo ona gine. Ja je znam tri i po godine, ne treba da se ponašaš tako prema njoj. Dragana se namjerno prešaltala na Minu, da ne bi sebi pravila problem”, objasnio je Mića.

“Dragana je ovde napravila problem, ona je sebi vadila b*lju. Svako ovde sebi vadi bulju, znaš da je tako, a opet pravire dramu. Moraš da kapiraš, ti nju braniš od svih nas, ona samo zbog tebe plače” umješala se Ivana.

Čitaj još:   VIC DANA: Sreli se Hrvati u Irskoj, jedan pita treba li im za povratak u Hrvatsku PCR test… (foto)

izvor agencije

EDO U SUZAMA MOLI ZILHU DA GA NE OSTAVLJA: “POGINUĆU DA BUDEMO ZAJEDNO!”

Poslije javne prevare i sramote koju joj je priredio, bivši Read more

Pred samo FINALE: Stiglo VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA i nastao… MUK (foto i video)

Dobili važna uputstva!!! BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 11. Read more