IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI SMRTI

Saobracajna nesreća se desila na jednoj od najkritičnijih deonica Ibarske magistrale. Na ovoj deonici u poslednjih dvadeset godina stradalo je preko 100 ljudi.

U popodnevnim časovima došlo je do saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali u čačanskom selu Donja Gorevnica kada se prevrnuo šleper. Iz još uvjek nepoznatih razloga skrenuo je sa kolovoza i upao u kanal pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđen je vozač šlepera.

Ova deonica puta predstavlja jednu od najopasnijih jer je magistrala od Preljine do Mrčajevaca u poslednjih dvadeset godina odnijela preko 100 života, a samo u poslednje dvije godine tu je nastradalo oko deset ljudi.

Ukoliko krenete ovom deonicom, ne možete a da ne primjetite na svakih 200 metara po jedan spomenik nastradalima, tako da se ovaj put može nazvati i magistralom smrti. Prethodnih godina tu su živote izgubili majka i sin kad je na njih naleteo autobus iz Novog Pazara, a poginulo je i četvoro mladih ljudi koji su se vraćali iz treće smjene.

Čitaj još:   JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! IMA TEŠKO POVRIJEDENIH

 – Na svakih nekoliko mjeseci ovde se dešavaju saobraćajne nesreće i to sa smrtnim ishodom. Vozači ne prate ograničenja, voze izuzetno brzo i pretiču. Svakdonevno smo u strahu za naše i živote naše djece, jer kad izađu iz autobusa koji ih vozi u školu moraju preći ovu magistralu – kažu mještani sela kroz koje prolazi ovaj put.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more