IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U SARAJEVU: Bačena eksplozivna naprava na supermarket… (foto)

Bomba bačena na prodavnicu u sarajevskom naselju Nova Otoka…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak… 08.05.2020… 09: 26… UŽAS U SARAJEVU: Bačena eksplozivna naprava na supermarket… (foto)

U naselju Nova Otoka u Sarajevu jutros je aktivirana eksplozivna naprava. Oštećeni su poslovni prostor i parkirani automobili. Nije bilo povrijeđenih.

“Bomba je bačena u 4:30 na jedan market, a oštećeni su i parkirani automobili. Na sreću nije bilo povrijeđenih osoba”, rekao je za portal Klix.ba glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Policija je dojavu zaprimila u 04.30 sati. Potvrđeno je da je bačena nepoznata eksplozivna naprava na jedan trgovački market, na kojem je nastala šteta, kao i na nekoliko vozila parkiranih u blizini. Nije bilo povrijeđenih osoba.

Čitaj još:   UŽAS U SARAJEVU: Sreća spasila građane od tragedije, urušio se dio zgrade električne centrale na Marijinom Dvoru... (foto, video)

U toku je uviđaj koji, po ovlaštenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, vrše policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Više informacija, uključujući identitet počinitelja i motiv, bit će poznato naknadno...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more