Crna Hronika

Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strijepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, četvrtak… 14.05.2020… 14: 15… Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

Miloš Nilović Runjo poznat je javnosti još od hapšenja u restoranu “Durmitor” u junu 2017. godine, kada ga je policija tada označila kao člana “škaljarskog klana”.

Miloš Miljanović (33), crnogorski državljanin koji je u ponedeljak oko 17.30 naoružan automatskom puškom uzi i s maskom na licu upao u kafić na Vračaru, a kog policija dovodi u vezu sa “kavačkim klanom”, najverovatnije je na meti držao društvo koje se dovodi u vezu sa suprotnim “škaljarskim klanom”.

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima.

Pretpostavlja se da je Miljanović u kafiću tražio trojicu muškaraca odranije poznatih policiji – Miloša Nilovića Runja, Vojislava Kostića i Nikolu Kovačevića.

Runja je policija još ranije označila kao člana “škaljarskog klana”, pa se sumnja kako je upravo on bio na meti napadača. Ipak, trojac je uspio da umakne napadaču koji ih je jurio po bašti kafića, no kada su se potencijalne žrtve razbežale, Miljanović je laganim korakom napustio lokal i uputio se ka štek-stanu u Nebojšinoj ulici, gdje ga je policija pronašla i uhapsila. Tokom hapšenja pronađeno je oružje, maska, ali i odjeća koju je napadač nosio.

Javnost je bila šokirana saznanjem da se njemu na teret stavlja samo neovlašćeno posjedovanje oružja, za šta je zaprećena kazna zatvora od dvije do 12 godina.

Pitanje je zašto tužilaštvo nije išlo sa težom kvalifikacijom jer je, osim automatske puške uzi, u stanu u Nebojšinoj ulici u kome je Miljanović uhapšen pronađena i silikonska maska, što ukazuje da je njegova akcija trebalo da se završi likvidacijom…

izor Srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

9 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

9 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

9 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

10 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

11 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

11 sati ago

This website uses cookies.