EVO Kada kreću prve isplate 100 eura za punoljetne građane? (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pomoćnica ministra finansija Ana Jović izjavila je da će isplata 100 eura punoletnim građanima koji su se prijavili za pomoć, krenuti sukcesivno od…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 18.05.2020… 12: 24… EVO Kada kreću prve isplate 100 eura za punoljetne građane? (foto)

Pomoćnica ministra finansija Ana Jović izjavila je da će isplata 100 eura punoljetnim građanima koji su se prijavili za pomoć, krenuti sukcesivno od 25. maja.

Jović kaže da se planira da isplata pomoći od 100 eura penionerima bude završena do srijede, a korisnicima socijalne pomoći do četvrtka, rekla je ona za RTS.

Za vikend je počela isplata 100 eura penzionerima, koji primanja dobijaju u Poštanskoj štedionici, a riječ je o 950.000 penzionera.

Čitaj još:   AMERIKANCI, OKRENULI SE PROTIV TRAMPA: Protesti širom SAD zbog ubistva iranskog generala, Bijela kuća pod opsadom... (foto)

Što se tiče ostalih punoletnih građana koji su se prijavili za pomoć, sa isplatom će se krenuti od 25. maja sukcesivno, najavljuje Jovićeva.

Od 13. maja, kada je počeo da radi sajt za prijavu, do danas u osam časova prijavilo se 3.640.000 građana, navodi Jovićeva i napominje da se od tog broja 40.000 ljudi prijavilo putem kol- centra.

Pomoćnica ministra finansija podsjeća da se građani za pomoć mogu prijaviti do 5. juna…

izvor RTS.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});